Pluspunten
Handige website, producten zijn makkelijk te vinden. Leuk assortiment.
VerbeterpuntenDe levertijd was wat langer dan verwacht, ik heb hierover gemaild en toen kreeg ik (toevallig?) een bevestiging dat het pakket was verzonden. Het was wel fijn geweest als hier eerder over was gecommuniceerd.
Bedankt voor uw review! De levertijd van uw bestelling was inderdaad langer. Er waren wat problemen met leveren bij onze leverancier. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Snelle levering/ gratis retourneren
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Van bestelling tot leverin: geen problemen, goede service
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, alles met zorg ingepakt.
Pluspunten
Hele leuke site met veel leuke baby en kinderkleding. En ook betaalbaar! Snelle levering en ook top dat je achteraf kan betalen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Leuke site overzichtelijk goede kwaliteit prijsverhouding en snelle levering.
Pluspunten
Artikel komt overeen met wat we verwacht hadden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie!
VerbeterpuntenStandaard een retour etiket meesturen. Dat ik het zelf moest downloaden en printen vind ik wat minder service gericht.
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering, duidelijk wat status is per mail.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle levering; leuke producten
Verbeterpuntenbij het slaapschaapje ewan stond dat er baterijen inclusief waren, dit bleek niet het geval
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er geen batterijen bij zaten. Ik denk dat deze er bij de vernieuwde versie uitgelaten zijn. De site is inmiddels aangepast. Omdat ik het erg vervelend vind voor u ontvang u per e-mail een cadeaubon t.w.v. €5,00 incl. gratis verzending.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Tip! Omdat u al eerder heeft besteld ontvangt u vanaf nu 8% korting op uw bestelling. Log hiervoor in op uw account en bestel zoals u gewend bent. De korting wordt automatisch verwerkt.
Pluspunten
Veel leuke dingen voor een mooie prijs. Juiste product wordt ook geleverd.
VerbeterpuntenLevering was vertraagd door sorteerfout bij post.nl net toen die hackers foute emails stuurden over pakketjes. Was verwarrend. Ligt niet aan www.ikbenzomooi.nl maar zegt wel iets over post.nl als leverancier.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat jammer dat het pakketje door een sorteerfout later is geleverd. Normaal is PostNL (circa 99%) heel stipt maar het kan helaas voorkomen dat een pakket een keer vertraging oploopt. PostNL is naar onze ervaring wel de meest betrouwbare partij dus vandaar dat we daar voor hebben gekozen.
Pluspunten
Fijne communicatie. Snel bestelling procedure. Snelle bezorging. Groot aanbod verschillende categorieën.
VerbeterpuntenProducten overzichtelijker. Merken-pagina afbeeldingen verkleinen.
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We gaan aan de slag met de tip over de merkenpagina. En over de indeling van de producten mail ik u. Tip! Omdat u al eerder heeft besteld ontvangt u vanaf nu 8% korting op uw bestelling. Log hiervoor in op uw account en bestel zoals u gewend bent. De korting wordt automatisch verwerkt.
als wordt gemaild dat de bestelling onderweg is, verwacht ik 'm na enkele dagen maximaal bij me thuis. Dit duurde een week. ik was net van plan te bellen, want er kwam ondertussen al een mailtje van de website over de beoordeling (deze mail dus) van het geleverde product, maar het product was er toen nog niet eens.
Hartelijk dank voor uw review. U heeft hierin groot gelijk. Ik heb het even nagekeken en u had 20 oktober een mailtje moeten ontvangen dat de bestellingen verzonden was. Dit is de 16de al gebeurd. En dus niet correct. Ik ga uitzoeken hoe dit mogelijk is. Excuses voor het ongemak.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.