Pluspunten
Daar ik het product cadeau ga geven en voor het eerst iets heb besteld, kan ik niet de hele vragenlijst invullen,
Pluspunten
Snel Voorraad
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, correcte afhandeling en goede prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenCadeaupapier was gekreukeld en gescheurd..
Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat het cadeaupapier was gekreukeld. We zullen de kosten voor het verpakken aan u overmaken. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
bezorging was op tijd, ook het terug te betalen bedrag.
VerbeterpuntenIets retour sturen gaat erg omslachtig. Eerst moet je een mail sturen dat je iets retour wilt sturen. Dan een retourformulier uitprinten en zelf invullen (nogal ouderwets). Bij andere bedrijven zit er standaard een retourformulier bij met de gegevens al voor je ingevuld, of je er nou gebruik van maakt of niet. Dan moet je een etiket uitprinten en dan kan het eindelijk retour gestuurd worden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en tip. Hier kunnen we zeker wat mee. We zijn bezig om het retour proces te verbeteren. Dit zal na verwachting binnen enkele maanden doorgevoerd zijn.
Pluspunten
De prijs was lager als bij andere webshops doordat ik 2 dezelfde wekkers kocht. Verder alleen maar lof.
Pluspunten
Goedkoper dan andere aanbieders en supersnelle levering!
Pluspunten
- prima uitleg van het product - snelle levering
Pluspunten
Drie maanden geleden mijn luiertas voor een super mooie prijs hier gekocht. Helaas gingen de voorzakjes binnen 3 maanden al stuk. Ik heb hier over gemaild en een foto gestuurd. Kreeg gelijk een retourformulier gemaild. Zodra ze mijn kapotte tas hadden, hebben ze gelijk een nieuwe gestuurd. En dan vind ik bij de nieuwe tas ook nog eens een heel attent schrijven. Een kapotte tas is niet leuk, maar zo netjes en snel als ze het hebben opgelost!
VerbeterpuntenIk heb nog niet eerder van jullie gehoord; promoot jezelf op het internet, want jullie zijn een super bedrijf!
Pluspunten
Keurige snelle levering! :)
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
was niet tevreden, maar alles naar tevredenheid opgelost
Verbeterpuntenjuiste foto bij het juiste product
Lange lever tijd
Pluspunten
Goede service en Snelle levering! Snel antwoord op mijn vraag.
Pluspunten
Perfect product kleinzoon zwemt erop los heeft er veel plezier van Hele goede service. Snelle levering en de betaling achteraf geweldig dus ook na levering snel betaald. Bij deze wil ik jullie hartelijk danken voor de snelle service en kwaliteit .
Pluspunten
Super fijne en snelle service
VerbeterpuntenIk heb alleen 1 opmerking over de badcape, onderin zit een rood vlekje wat er niet hoort en ook niet heb kunnen uitwassen, het is niet erg inprincipe hij gebruikt het niet buiten op straat maar jammer dat er een foutje in zit..
Pluspunten
snel in huis
Verbeterpuntengeen grens voor gratis verzendkosten
Pluspunten
Zeer snel en door vele mails weet je waar je aan toe bent
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.