Pluspunten
Top service en super snel geleverd!
Pluspunten
heel veel keuze in verzorgingstassen die er ook netjes en volwassen uit zien
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
Pluspunten
Goede en mooie site. Goede en snelle levering.
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling ,snel geleverd
Pluspunten
De stoelbeschermer bleek vlak na ontvangst bij de naad te scheuren. Na mailcontact met fotobewijs kregen we meteen een nieuwe toegestuurd. Super service!
Pluspunten
Omruilen kosteloos en zonder problemen.
Pluspunten
Een kortingscode die ik had werkte niet maar nadat ik daar over gemaild had, kreeg ik binnen een dag de terugkoppeling dat de kortingscode weer werkte.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
veel keus
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle verzending goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede service. Zag er ook al meteen heel betrouwbaar uit.
Pluspunten
Eerste keer besteld en alles volgens verwachting. En ook leuk dat je gelijk een code krijgt als nieuwe klant voor gratis verzending bij een volgende bestelling. Ik kom zeker terug!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel geleverd en product was netjes verpakt.
Pluspunten
Gunstige prijsstelling, snelle levering en bij levering een attent kaartje
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.