geen
Pluspunten
Leuke producten op de website
VerbeterpuntenHet duurde erg lang voordat ik een bevestiging kreeg dat de betaling was doorgekomen (dit was van tevoren online betaald) en vervolgens duurde het ook enige dagen voordat het verzonden werd, terwijl anders aangegeven was in de e-mails.
Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u de bevestiging van het mailtje pas later kreeg. Deze hoort inderdaad gelijk verzonden te worden na betaling. Onze excuses hiervoor. Daarnaast hadden enkele van de producten die u had besteld hadden een paar werkdagen levertijd (dit stond bij het product vermeld): vandaar dat u daar even op heeft moeten wachten. We wensen u veel plezier met uw mooie aankopen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hierover hebben dan horen we het graag.
Pluspunten
Product was helaas niet direct leverbaar, maar ik werd daar direct over geïnformeerd en er werd een alternatief geboden. Mijn keuze was om een aantal dagen te wachten tot het product weer geleverd kon worden en het werd vervolgens binnen de doorgegeven termijn keurig geleverd.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIk had eigenlijk een ander jasje besteld, maar bleek door een fout op de site vermeld te staan. Wel fijn als de site op te date is. Gelukkig kreeg ik snel een bericht en is het goed opgelost.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering!
Pluspunten
Er stond een week levertijd voor de cars zwembroek die wij besteld hadden. Maar na contact met de klantendienst, had ik hem toch al na 2 dagen in huis. Echt super!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima gegaan
Pluspunten
Zeer duidelijk gecommuniceerd wanneer de bestelling verzonden werd en meteen een mail gehad toen hij verzonden was.
Pluspunten
Zeer snelle reactie via de mail nadat ik betaald had. En netjes binnen 24 uur geleverd. Super!! Ik ben er heel blij mee.
Pluspunten
Garantie goed afgehandeld. En snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Verbeterpuntende kwaliteit van de deken is niet zo mooi
Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat de deken niet naar wens is. Wilt u de de deken wel houden?
Pluspunten
Zeer positief
Pluspunten
Zeer snel in huis. Geen onnodig hoge verzendkosten.
VerbeterpuntenNiet
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.