Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kwaliteit kleding. Niet te duur.
VerbeterpuntenHet mag wel wat leuker verpakt worden. Het gaat tenslotte om leuke kinderkleding .
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website
Pluspunten
Duidelijke communicatie via email. Goed op de hoogte gesteld over voortgang van bestelling. Jammer dat we hebben moeten retourneren Ivm maat en dat onze zoon daardoor teleurgesteld was. Maar goed dat doet het zeker niet af aan de dienstverlening.
VerbeterpuntenDe email toont niet goed via mobiel maar wel leesbaar. Ik zou willen adviseren om te kijken of het retourproces nog simpeler kan. Is qua procedure niet helemaal duidelijk en voor wat betreft de kosten voor retour zou je ook kunnen kijken of het klantvriendelijker kan.
Beste Eddie, Hartelijk dank voor uw waardevolle review. Jammer dat de Playama niet past. Sinds vandaag is het retourproces verbeterd. Retouren kunnen nu gratis terug worden terug gestuurd en de teksten en het formulier zijn vereenvoudigd. Mocht u nog verbeteringen zien dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Jacolien van 't Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenApp voor mobiel
Beste D, Hartelijk dank voor u review. Momenteel werken we aan een betere mobiele webshop. We verwachten dat deze binnen enkele weken online zal staan. Met vriendelijke groet, Jacolien van 't Leven
Pluspunten
zeer correct en mooie kleding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie over verlate levering
VerbeterpuntenJammer dat de levertijd zo ontzettend lang was. Nu had ik de tijd om er op te wachten, maar normaal gesproken bestel ik iets en kan ik er niet zo lang op wachten. Dit was nu puur toeval.
Beste Renske, Bedankt voor uw review. Helaas was de levering van dit product vertraagd. We doen ons uiterste best om producten zo snel mogelijk te leveren en de levertijd correct op de site te vermelden. In dit geval is dit niet gelukt omdat onze leverancier onverwachts later leverde dan afgesproken. Onze excuses hiervoor. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Jacolien van 't Leven Ikbenzomooi.nl
website werkt bij mij erg langzaam, ik zal een keer een andere computer proberen, wie weet ligt het daar aan.
Pluspunten
Nette levering!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle verzending. Goede communicatie per mail.
Pluspunten
Site is duidelijk
VerbeterpuntenZeer slechte levering want afgelopen dinsdag iets besteld en tot heden niets ontvangen.
Beste Bregtje, Hartelijk dank voor uw review. Wat ontzettend vervelend dat de bestelling nog niet is geleverd. Deze is wel op tijd verzonden maar in het bezorgproces vertraagd. We gaan ons uiterste best doen om dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Jacolien van 't Leven
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie
Pluspunten
Heel leuk setje, mooie kwaliteit.
Retourproces inregelen. Factuur meesturen als bon, bewijs van levering.
Beste Jessica, Hartelijk dank voor u review. We gaan kijken of we het retour proces nog verder kunnen verbeteren. Vanwege milieu- en kostenbesparing versturen we geen factuur mee. Deze wordt u per e-mail toegezonden en u kunt ook altijd inloggen op uw account om uw order + status te bekijken. Indien gewenst kunnen wij deze echter ook printen en meesturen. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen. Mocht u nog meer tips of opmerkingen hebben dan horen we dat uiteraard graag. Veel plezier uw aankopen! Mvg Jacolien
Pluspunten
Jullie hebben voldoende opties gegeven toen een product niet geleverd kon worden.
VerbeterpuntenAls het niet zeker is of producten op tijd geleverd worden dat duidelijker melden bij het bestellen. Ik had het dirkje Luxury vintage besteld en die had ik graag voor een gelegenheid willen gebruiken en dat ging helaas niet.
Beste Laura, Hartelijk dank voor uw review. U had een pre-order jurkje besteld. Er stond in de omschrijving beschreven dat er geen garantie op de levering kon worden gegeven. Maar mogelijk dat dit dus niet voldoende opvalt. We gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren. In ieder geval bedankt voor de tip! En veel plezier met uw andere aankopen. Mvg Jacolien
Pluspunten
de prijs en uitvoering van het product
Pluspunten
Snel geleverd en de producten voldeden an mijn verwachting
Pluspunten
1ste bestelling had ik heel snel binnen.
VerbeterpuntenIk wacht nog steeds op een pakketje die al ander halve week geleden is verzonden.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.