Mooie spullen en snelle, vriendelijke service toen ik een vraag per mail had gestuurd.

Goedkoper dan bol.com, leuke producten! Ik had een bepaalde bezorgdatum ingevuld, deze was alleen nergens terug te vinden in mijn bestelling, waardoor ik moest bellen of dat goed was gegaan.

Leuke webshop met een goede en snelle service!

Ik ben zeer blij dat ik deze webshop ontdekt heb. Ik kreeg zeer snel en vriendelijk reactie op een gestuurde mail. Ook was mijn pakketje een dag vroeger dan voorzien aangekomen, altijd zeer fijn! Kortom, een zeer positieve eerste ervaring met deze webshop!

Top producten, gemakkelijk bestellen

Heel tevreden!

Goed!

Het werd heel netjes verpakt en snel geleverd.

Fijne webshop!

Veel keus, fijne service en snelle verzending. Dik tevreden over mijn eerste bestelling!

Mooie kleertjes en snel bezorgd

Fijme webshop en snelle levering!

Goede web winkel

Snelle levering, mooie producten

Goede ervaring!

Snelle levering en leuke kaartjes

Snelle levering, netjes verpakt. Leuke merken!

Mooi materiaal. Geleverd zoals beloofd. Beste koop op internet.

Mooi materiaal. Geleverd zoals beloofd. Beste koop op internet.

Super leuke kleding, snelle levering :)

Ik ben goed geholpen, aangezien ik wat vragen had via Facebook. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldige kleren en slaapzakken en super snelle levering!

Wat kinderkleren en slaapzakken besteld op vrijdag. Op zaterdag had ik alles al binnen! Top kwaliteit slaapzakken en super leuke kledingmerken!

Behulpzaam, klantvriendelijk en snelle verzending! !

Behulpzaam, klantvriendelijk en snelle verzending!

Leuke winkel snelle service

Leuke spullen en goede afronding van de bestelling

Snelle levering!

Leuke complete site!

Overzichtelijke pagina`s, Leuke producten Snel geleverd.

Zeer tevreden!

Snelle levering naar België , mooie kledij! Gratis verzending vanaf €28 is ook mooi meegenomen!😊

Uitstekende service, snelle levering!

Super snelle levering, mooie kleertjes en altijd bereikbaar.. wat zoek je nog meer in een webshop?

Mooie kleertjes en snel bezorgd.

En super om vaste klantenkortingen te krijgen!

Behulpzaam, vriendelijk en snel

Ben zeer goed en vriendelijk geholpen, leuke shop. En had een leuke korting gescoord. Kom zeker nog eens terug. 👍🏻

Perfecte service!

Vlot geleverd. De zooltjes had ik wat steviger verwacht

Top service!

Snelle levering, heel persoonlijk, klantcontact, kaartjes handgeschreven!

Duidelijke site snelle levering

Zie titel. Helaas was het broekje te klein, maar retourneren was super makkelijk en gratis.

Haltestraat 82

4411NH Rilland

Over Ikbenzomooi.nl lifestyle voor baby's & kids

DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.