Pluspunten
Snelle levering, maakt afspraken waar.
Pluspunten
Goede service en goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
mooi ingepakt!
Pluspunten
Aardige mensen ,snel reactie geven ,snel handelen, afspraken na komen,goede service, ik ben heel goed en vriendelijk geholpen,
Pluspunten
Zeer goede klantenservice! Goed bereikbaar en ze helpen ook meteen.
VerbeterpuntenPostorderbedrijf: pakje zoek geraakt.
Duidelijkere levertijden bij de bestelling. Nu stonden er 2 verschillende dingen.
Pluspunten
Erg fijne ervaring om bij ik ben zo mooi te bestellen
VerbeterpuntenTip: mobiele site op grote maken
Beste Petra, Bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn al langere tijd bezig met een mobiele site. Deze staat nu ook online. Graag hoor ik wat u er van vindt en wat er eventueel nog beter kan. Mvg Jacolien
Pluspunten
De prijs lijkt me redelijk
VerbeterpuntenDuidelijkere communicatie
Beste Dominique, Bedankt voor uw beoordeling. Vanwege de kerstdrukte zijn sommige pakketten vertraagd in levering door PostNL. Onze excuses hiervoor. Ik zie echter net ook dat uw pakket vandaag bij u afgeleverd wordt tussen 15:00 - 17:00. Als u thuis bent kunt u het pakket dus vandaag nog in ontvangst nemen. Mvg Jacolien
Pluspunten
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering en duidelijke communicatie aangaande status bezorging. Overige service geen ervaring mee.
Pluspunten
Snelle levering en leuk persoonlijk bedankkaartje.
VerbeterpuntenIk heb de cadeautjes nog niet opengemaakt. Ik vind 40 euro voor het slaapschaap wel veel geld. Hopelijk is ie het waard!
Pluspunten
Correcte levering.. nette handeling
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenHet cadeaupapier was nogal gekreukeld en (helaas) wat gescheurd. Misschien wat steviger cadeaupapier gebruiken.
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer dat het cadeaupapier was gekreukeld. Onze excuses hiervoor. We zullen dit zeker meenemen in de keuze van het nieuwe cadeaupapier. Mvg Jacolien van 't Leven
Pluspunten
Het was een snelle levering
VerbeterpuntenIk moet eerlijk zeggen had schoentjes besteld en dat ik ze kreeg vond ik het toch wel een hoop geld voor het product.
Beste Kim, Bedankt voor uw eerlijke reactie. Wat jammer dat de schoentjes tegenvallen! We streven altijd naar een goede prijs -kwaliteit verhouding en uiteraard een tevreden klant. Passen ze verder wel goed? Mvg Jacolien van 't Leven
Pluspunten
Snelle correcte service
Pluspunten
geen idee
Verbeterpuntende kleur zou roze zijn, dus niet
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de kleur niet naar wens. Ik heb de bestelling nagekeken en daarin staat als bestelde kleur lila. De foto is echter verwarrend. Mogelijk dat het daardoor niet goed is gegaan. De tekst is nu aangepast zodat dit niet meer kan voorkomen. Helaas hebben we geen roze wekkers meer dus kan ik deze ook niet omruilen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Mvg Jacolien van 't Leven
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.