Pluspunten
Goede kwaliteit, super snelle levering. Heel leuk kraamcadeau
Pluspunten
Mooie regenponcho, duidelijke mailtjes en snelle levering.
VerbeterpuntenBreder assortiment, bv. ook rompertjes met lange mouwen.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, lage verzendkosten!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenSlechte bereikbaarheid, 2 x ander adres doorgegeven en toch bij besteller afgeleverd. Vraag om een bepaald kleur en krijg totaal iets anders.
Pluspunten
Leuke spullen voor eem leuke prijs, spullen die ik nog niet ergens anders had gezien
Pluspunten
Snelle verzending en goede communicatie.
Pluspunten
Best snel, en leuke kleding
VerbeterpuntenEen rekening in het pakket en formulier voor retourmelding
Pluspunten
Goede communicatie omtrent status van de order, vervolgens keurig verzonden.
Pluspunten
Goed overzicht op de website. Snelle goede reaktie
VerbeterpuntenHet pakketje werd gebracht terwijl ik niet thuis was en bij de buren in ontvangst genomen, Ik zou per email bericht krijgen en een t&t nr als het per postpakket verstuurd zou worden en bij brievenbus post niet. Ik heb helaas geen T&T nr ontvangen. Het was dus wel als postpakket verstuurd.
Pluspunten
Zeer snelle levering, mooie verpakking. Helemaal top
VerbeterpuntenGeen, helemaal niets. Eventueel de prijs
Pluspunten
snelle service, goede communicatie, mooie kleding, goede kwaliteit!
Pluspunten
kon makkelijk ruilen, behulpzaam via mail en telefoon
Verbeterpuntenals je 2 kortinscodes hebt (tegoed en gratis verzenden) dan kan je die niet combineren
Pluspunten
Direct antwoord via de mail, redelijk lage verzendkosten
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.