Pluspunten
IK BEN ZEER TEVREDEN. DANK U
Pluspunten
makkelijk en zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, prettig contact
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Precies datgene waar ik naar op zoek was en voor een heel betaalbare prijs gevonden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben tevreden. Goed dat erbij stond dat de jas wat klein valt.
VerbeterpuntenEr stond niet bij de beschrijving dat de jas geen zakken had. Dat zou er wel bij vermeld kunnen worden
Beste Martineke, Bedankt voor uw beoordeling. Uw opmerking heb ik gelijk verwerkt. Mvg Jacolien van 't Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Alles was netjes in orde, zeer snelle verzending top!
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie
Verbeterpuntenmisschien breder assortiment?
Pluspunten
Snel geleverd, Originele kleding! Ziet er netjes uit.
VerbeterpuntenStof van de trui groeit met de dag. Het wordt bij dragen dus lubberig. Maar de stof is weer wel heerlijk zacht.
Pluspunten
Mooie website! Erg overzichtelijk! Snelle levering! Top!
Pluspunten
Ik had per abuis 2 produkten besteld, moest er 1 zijn. Gelijk de volgende ochtend gebeld en dat was geen enkel probleem. Ze zouden het geld van het 2e produkt terugstorten. Hier moest ik wel naderhand nog een keer om vragen maar kreeg toen snel en netjes antwoord.
VerbeterpuntenFoto's op de website van het product zijn niet heel erg duidelijk. Ook de omschrijving mag best wat uitgebreider.
Pluspunten
Prima service. Ik heb alleen de tas terig moeten sturen. hij was echt te klein. Dus nazorg kan ik nog niet beoordelen.
Pluspunten
In de avond de verkeerde lamp bestelt. 'S ochtends gelijk gebeld om aan te passen en volgende dag was het pakket met de juiste lamp al in huis!
Pluspunten
duidelijke bestelsite, snelle levering.
Pluspunten
Goede communicatie Duidelijke site Goed volgsysteem
Pluspunten
Duidelijke website, leuke producten tegen lage prijzen, snel verzonden!
VerbeterpuntenIk bestelde een jas en een sjaal en muts. De jas bleek een maat te klein, waardoor ik deze wilde ruilen tegen een grotere maat. Ik heb daartoe telefonisch contact opgenomen met Ikbenzomooi.nl omdat de instructie voor het retourneren me niet helemaal helder was (zéér uitgebreid, maar bij mij viel het kwartje niet). Helaas kreeg ik geen gehoor maar ik heb een email gestuurd en ik ga er van uit dat hier wel snel gevolg aan gegeven wordt! Bedankt, ik hoop dat de grotere maat snel in huis is want ik vind het een super leuke jas! :)
Pluspunten
Dikke 10! Snelle verzending, verzorgd pakketje.
Pluspunten
Helaas is mijn bestelling niet aangekomen. Hierop gemaild en de bestelling zou opnieuw verzonden worden. Dit vind ik erg netjes.
VerbeterpuntenTijdens de communicatie over het opnieuw sturen werd er aangegeven dat 1 vd 2 poncho's niet meer leverbaar was. Het mailen ging snel heen en weer. Uiteindelijk heb ik aangegeven in ieder geval degene die leverbaar was te willen ontvangen aangezien het erg slecht weer is en of er een alternatief was voor de andere. Helaas heb ik hierop niets meer gehoord en nu heb ik zelf maar 2 andere gekocht aangezien ik ze nu echt nodig heb en er niet nog dagen op wil wachten (het mailen vond op vrijdag plaats,dus het weekend viel ertussen). Dit vind ik wel erg jammer aangezien de ponchos erg leuk waren en als de ene poncho direct verzonden was, dan had ik hem zaterdag gehad. Hopelijk krijg ik wel mijn geld nog terug.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.