Pluspunten
Pluspunten
Er is van alles en nog wat te koop in een brede prijsklasse!
VerbeterpuntenDe kleding niet op leeftijd hoeven kiezen, maar op klledingmaat
Beste Janette, De kleding kunt u via de filters linksonderaan op maat kiezen. Mvg Jacolien van 't Leven,
Pluspunten
Er is van alles en nog wat te koop in een brede prijsklasse!
VerbeterpuntenDe kleding niet op leeftijd hoeven kiezen, maar op klledingmaat
Pluspunten
mooie producten
VerbeterpuntenHet verzendbedrijf heeft fouten gemaakt. 1 keer werd het pakje zonder aangeboden te zijn weer teruggestuurd. 2e keer werd aangegeven dat het afgeleverd was maar was dat ook niet zo. 3e keer wel geleverd. Hiermee wat doen lijkt me verstandig, ook vanuit jullie naar de klant toe.
Beste Esther, Bedankt voor uw beoordeling en de tip. Normaal gesproken levert de PostNL erg stipt. In dit geval is er een fout gemaakt. Namens hun mijn excuses hiervoor. Mvg Jacolien van 't Leven.
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenEerder de evaluatie sturen deze bestelling is al zo lang geleden dat ik even moest denk waar dit over ging
Pluspunten
Super snelle levering. Producten doen het ook super.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldig product, mooi verpakt, een echt feestje
VerbeterpuntenLevertijd was lang, één week. Communciatie daarover moest ik zelf initieren.
Pluspunten
Snelle communicatie via e-mail.
Pluspunten
Netjes afgeleverd, leuke spullen.
VerbeterpuntenMisschien eerder een mail sturen dat de order binnen was en de betaling ik had na 3 dagen zelf gebeld want dacht dat ik me gels kwijt zou zijn, maar na telefonisch contact, leuk gesprek, te horen gekregen dat de betaling binnen was.
Pluspunten
Snelle email reactie. Producten die is gekocht had zijn erg mooi.
VerbeterpuntenSnellere levering. Duurde te lang.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de koffertjes,alleen de levering liet wel lang op zich wachten.
Pluspunten
Snelle levering! Vandaag besteld morgen in huis!
Pluspunten
Goed verzonden en duidelijke informatie vooraf .
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Verbeterpuntenbezorgkosten OK, maar dan ook gratis eventuele retourzending
Pluspunten
goede productenvoor kleine prijsjes
Pluspunten
Mooie jas
Pluspunten
Super snelle levering !!!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenMisschien een product zelf proberen en er een toevoeging bij doen Ik heb toevallig gisteren de 3d afdruk proberen te doen. Het zou heel makkelijk zijn. Mixen totdat het wit werd, maar het was blijkbaar al te lang want kreeg het handje van mijn zoontje er niet meer in :( heb 1 deel Mold weg moeten gooien... Baal ik wel van. Ik zal dit nog rechtstreeks communiceren...
Pluspunten
VerbeterpuntenKan ik niet zo bedenken
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.