Pluspunten
Snel reactie, snelle levertijd.
VerbeterpuntenVia MP hier gekomen, voor erg leuke regenjas van trumpette, echte ris de witte uitverkocht, dus ik zou de advertentie aanpassen.
Pluspunten
geweldige service
Pluspunten
fijn dat er een persoonlijke reactie kwam op de reden van retour zenden van het product. lage verzendkosten.
Verbeterpuntenhoge verzendkosten voor eigen rekening bij retour zenden maakt het niet aantrekkelijk om nog eens iets te bestellen.
Pluspunten
snelle levering. snelle afhandeling van de klantenservice, was verkeerd geleverd. binnen 1 dag was het opgelost.
Verbeterpuntenzorgvuldiger omgaan met het orderpicken. Ik had de verkeerde maat geleverd gekregen.
Pluspunten
lage bezorgdsten, snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag via de mail en een zeer snelle verzending
Pluspunten
Goede service en snelle aflevering van de Canvasbon
Pluspunten
Er worden veel producten aangeboden op de website en dat is super! Snelle levering ongeacht de 2 weken levertijd die werd aangegeven! Prijzen zijn ok.
Verbeterpunten- Een bevestigingsmail van de bestelling en updates over de verzending hierover als het pakket is verzonden of gereed staat om verzonden te worden. Dit zal ook zeker ten goede doen aan de betrouwbaarheid. - Bij het bekijken van de aangeboden producten is dit soms toch nog wat onoverzichtelijk, het menu aan de linkerkant van de site is prim
Beste Ilja, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Er wordt een mail verzonden zodra het pakket wordt ingepakt en verstuurd. Mogelijk dat u deze niet heeft ontvangen? De andere tips worden meegenomen bij een update van de website. Mvg Jacolien van 't Leven
Pluspunten
Prachtig mooi pakketje ingepakt en wel zo door de bus en snel genoeg. SUPER!!
Pluspunten
Wanneer de winkel aanbiedingen heeft, zijn ze ook ontzettend scherp en goed!
VerbeterpuntenGa vooral zo door. Fijne winkel met fraaie artikelen. Soms is wel de actuele voorraadinfo op de site wat ontregeld, dat kan wel iets beter.
Pluspunten
- Zeer snelle levering - Alles voldoet aan verwachting - Mooie aanbiedingen
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.