Pluspunten
Leuke apparte spullen voor kinderen
VerbeterpuntenHet duurde te lang eer de bestelling verzonden werd, ik verwachte een week, maar ik hoorde na een week pas dat mijn bestelling er niet was en moest wat anders uitzoken
Pluspunten
Een zeer snelle afhandeling. Vrijdag avond laat besteld en dinsdagochtend al in huis. Het jasje was goed verpakt om de capriolen van de post van tegenwoordig te doorstaan. Hij staat mijn dochtertje geweldig en in die week al veel leuke complimenten gehad over haar jasje!!!!
Pluspunten
Alles prima, duidelijke website, snelle levering, degelijk product
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snel in huis en goed verpakt.
VerbeterpuntenVoor nu niets
Pluspunten
Snelle service, prima informatie bij maat meten.
Pluspunten
Snelle levering, klantvriendelijk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
fijne service, mooie spullen!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goede update van de status van je bestelling.
Pluspunten
vlotte overzichtelijke site, snelle levering, leuke producten
Verbeterpuntennee, geen verbeterpunten
Pluspunten
Goed assortiment
niet meeerdere mailtjes over een evaluatie sturen, dit heeft mijn vrijblijvende gevoel van iets bestellen wel veranderd.
Levering zou ietsjes sneller kunnen
Pluspunten
snel precies wat ik heb besteld en niet te duur
Op internet was niet helemaal duidelijk wat de afmetingen waren van de meubeltjes bij navraag per mail werd aangegeven dat de hoogte van het zitvlak stoeltje zou 30 cm zijn maar in werkelijkheid is de zit vlakhoogte 23 cm
Prijs vindt ik bijzonder hoog.
Pluspunten
afspraken nakomen
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.