Pluspunten
Snelle en nette verzending
VerbeterpuntenMeer kleding van Dirkje in het assortiment.
Pluspunten
Goede service, snelle en perfecte aflevering
Pluspunten
Een bestelling geplaatst en deze was zeer snel geleverd de volgende dag). Tevens een zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. Ik ben zeer tevreden en zou zeker nog eens bestellen. Heb deze site dan ook al aanbevolen bij vriendinnen met kids.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie jas.
VerbeterpuntenEr stonden geen maten bij het jasje en bij levering bleek dit te klein. Na contact met uw diensten bleek er geen grotere maat beschikbaar van de jas. Ik vond het wat jammer dat er geen alternatief voorgesteld werd.
Beste Miet, Bedankt voor uw beoordeling. Het is helaas niet mogelijk om bij elke jas alle maten in cm\'s te vermelden. We gaan uw tip meenemen en voortaan indien mogelijk een alternatief voorstellen. Mvg Jacolien van \\\'t Leven Ikbenzomooi.nl
Wij betaalden met IDEAL maar om de een of andere reden werd onze betaling, door uw bedrijf, niet als zodanig ontdekt.
Beste PCBS Groen van Prinsterer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. De iDEAL betalingen worden automatisch gekoppeld. Dit gaat in 99,9% van de gevallen ook goed. Helaas is er bij u iets fout gegaan. We hebben deze fout zsm hersteld en hopen dat u hiervan verder geen hinder heeft ervaren. Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn e-mail en persoonlijk bericht bij aflevering. Is leuke manier van contact
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede prijs/ kwaliteitverhouding. Zeer snelle levertijden. Betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen tips of verbeterpunten
Pluspunten
Zéér snelle levering
Pluspunten
Bijzondere producten
VerbeterpuntenIk bestelde een proud mama ketting voor 4 kinderen voor mijn zus. De verpakking suggereerde dat het een kraamkado was. Beetje raar als je jongste al 10 jaar is. Misschien duidelijker aangeven op de website dat dit voor verse moeders is en niet voor doorgewinterde trotse moeders .
Pluspunten
Leuke, originele spullen en kleertjes, verschillende zoekfuncties op de website, snelle levering, gratis levering boven bepaald bedrag.
VerbeterpuntenEr is niet gereageerd op de vraag die ik bij mijn bestelling stelde. Dat is jammer.
Beste Meriam, Bedankt voor uw beoordeling! Ik had uw vraag als opmerking gelezen vandaar dat ik geen reactie had gegeven. De andere kleur was er namelijk niet dus ik ging er vanuit dat het zo in orde was. Mvg Jacolien
Pluspunten
Ik heb vanmiddag de Wallaboo voetenzak binnen gekregen, keurig verpakt en levering volgens afspraak. Ik ben er heel blij mee, bedankt voor de goede service!
Pluspunten
Hetgeen ik gekocht heb ben ik heel tevreden over. Snelle bezorging, ook prettig.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving producten, veel keuze, snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenProducten goed controleren voordat het verstuurd wordt. Bij mijn poncho viel er meteen een drukknoop af toen ik hem uit de verpakking haalde.
Beste Suzanne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er een knoopje los zat. Als het goed is heeft u inmiddels een nieuwe poncho ontvangen? Mvg Jacolien van \'t Leven
Pluspunten
leuk site met mooie producten! We hebben een kinderjas gekocht. Een mooie dikke donkerblauwe. Staat super lief. En de prijs viel reuze mee.
Pluspunten
correcte levering, goede kwaliteit kleren, leuk dat je de verzendkosten gratis krijgt als je op de Facebook link klikt!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.