Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntennee
Jammer dat het bestelde product er niet meer was.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik belde omdat ik de bestelling niet ontvangen heb, ze stuurde direct een nieuwe die de volgende dag nog bezorgd werd.
Pluspunten
Gezien de service verdienen ze een 10. Onze slippertjes waren te klein en na een telefoontje, zelfs na 18.u werden we enorm geholpen!!!
VerbeterpuntenBlijf zo bezig
nee
De verzending vlotte niet erg, voor de rest prima.
Pluspunten
Duidelijke website, Snelle reactie op mailtjes.
VerbeterpuntenGeen
Ik zou het op prijs stellen als er een antwoordnr. was voor retourzendingen. Verder is het niet fijn dat rerourzendingen op rekening van klant komen
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling en tip. We zijn druk bezig om hiervoor een oplossing te vinden. Ik wens u veel plezier met uw bestelling. Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Gemakkelijke en toegankelijke website. Goed en snel contact als er problemen zijn via de mail. Leuke producten.
VerbeterpuntenOp de website stond een bepaalde levertijd aangegeven. Deze konden ze helaas niet nakomen. Nadat ik een mail heb gestuurd is er wel volop geïnformeerd bij de leverancier en goed terug gekoppeld naar mij als klant. Wellicht dat ze eerst duidelijke afspraken moeten maken met leveranciers zodat klanten geen dingen krijgen die ze niet verwachten.
Mails op tijd lezen en beantwoorden!!!
Beste Loos, Bedankt voor uw beoordeling. De mail wordt elke werkdag verwerkt. Excuses dat dit er in uw geval een bericht tussendoor is geglipt en niet op tijd is gelezen en beantwoord. Met vriendelijke groet, Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Komen hun afspaken snel en open na
Verbeterpuntennee alles prima
Pluspunten
Enorme snelle service. Vandaag besteld, morgen zeker in huis! Geweldig! Gelijk bevestigingen per mail etc. Heel goed!
Verbeterpuntentja.....twee keer iets besteld en uiterst tevreden! Dus, houden zo!
Pluspunten
Wat beloofd is, wordt waargemaakt!!!
VerbeterpuntenEen oude , gekreukelde doos , met echt lelijk en slecht afgeplakt plakband, als verpakking om af te leveren vond ik echt minder. Het gaat uiteraard om de inhoud. Maar voor een buitenstaander is de verpakking ook belangrijk
Beste Kees, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Excuses voor het verpakkingsmateriaal. we besteden hier altijd de nodige aandacht aan. Uw bestelling kwam echter via een extern magazijn. Uw opmerking is echter genoteerd en we gaan hier aandacht aan besteden om dit in de toekomst te voorkomen. Mvg Jacolien van \'t Leven
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.