Pluspunten
De bestelling kwam super snel en het resultaat was ook erg goed
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ik ontving mijn pakketje sneller dan verwacht!
Pluspunten
Leuke aanbiedingen, afwisselend assortiment en een supersnelle levering. Top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nette afhandeling van internet bestelling
VerbeterpuntenKijken of iemand anders tijdens de vakantie de verzending over kan nemen.
Pluspunten
Ken het sinds kort 1x besteld en snelle afwerking. Ben zeer tevreden!
VerbeterpuntenNee.nog niet ;)
Pluspunten
Snellere levering dan verwacht, kei leuke tas!
Pluspunten
Unieke produkten. Uitstekende service. Zeer klantgericht!
VerbeterpuntenNaamsbekendheid verbeteren.
Pluspunten
goede webwinkel, snelle levering
Pluspunten
Leuke aanbiedingen!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie over wanneer er geleverd ging worden. Mn nu in de vakantie periode erg fijn!!
Pluspunten
goede service en prima kwaliteit/prijs verhouding
Verbeterpuntennee
Pluspunten
mooie spullen op de site
VerbeterpuntenBestelling geplaatst op 1e dag van vakantieweek, wat ik pas later las op de homepage (werd niet vermeld bij plaatsen bestelling). Maandagavond erna kreeg ik een mail dat het verstuurd was, maar oorbellen kwamen pas donderdag aan. Na halve dag dragen ging 1 oorbel stuk (bloem eraf, cakeje van het haakje). Dochter zeer teleurgesteld, ik ook...
Beste Femke, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat de oorbelletjes stuk zijn. U mag nieuwe oorbellen uitkiezen. Degene die u had zijn momenteel op deze kunnen ook nog geleverd worden maar dat duurt 1-2 weken. De bestelling is inderdaad al op maandag verzonden en wordt normaal gesproken (circa 99%) de volgende dag door de post bezorgd. In enkele gevallen komt het weleens eens voor dat het later is. De vakantiemelding stond ook in de winkelwagen en op de actiepagina. Ik hoor graag uw reactie.
nee
Pluspunten
In eerste instantie werd per ongeluk het verkeerde geleverd, het werd echter prima opgelost. Het geleverde werd thuis afgehaald en het juiste geleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenVoor zover niks op aan te merken
Pluspunten
niet alleen kleding maar ook andere spullen voor o.a. kinderen zijn te krijgen,. veelzijdig
Verbeterpuntensite gaat snel uit de lucht tijdens het toepassen van filters
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.