Pluspunten
goede aanbiedingen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Superleuke produkten!
Pluspunten
Kreeg de kleren snel binnen, ook net mail kontakt. Kom zeker weer kijken.
Pluspunten
Ik had vrijdag een bestelling gedaan en dit zou ik zaterdag avond cadeau doen, heb dit aan hun erbij vermeld tijdens de bestelling, en ja hoor zaterdagochtend was het pakketje er al. Super hoor deze service.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
geen
Pluspunten
snelle levering bezorgkosten is ook niet hoog
Verbeterpuntenja het zoeken naar bepaalde producten dat je meer uitgebreid kunt zoeken bv. op kleur, soort, maat, meisje/ jongen e.d.
Beste Henriet, Bedankt voor uw beoordeling. Ikbenzomooi.nl heeft uitgebreide filter mogelijkheden het is mogelijk om te zoeken op te zoeken op voor wie, maat, soort, collectie, seizoen, leeftijdscategorie & merk. Kies uw categorie bv. babykleding en kinderkleding. Links onderaan vindt u dan alle filters. Ik hoop u hiermee voldoende geholpen te hebben en zie u graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl. Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
De prijzen en collectie is leuk.
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat je voor ieder kledingstuk een verpakking moet kiezen en dus ook moet betalen wat de kosten weer erg veel hoger maakt. Ook vind ik het erg jammer dat de kleding niet verstelbaar is met een elastiek met knoopjes die je dan b.v in een rok of broek in kan nemen.
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling. Het inpakken van de producten is vrij bewerkelijk vandaar dat dit per product gaat. Het is wel mogelijk om alles in één cadeautje in te laten pakken. U kunt dit dan aangeven bij de opmerkingen in stap 2 van de winkelwagen. Wat betreft de knoopsbandelastiek deze zit inderdaad niet in alle kleding. Ik wens u veel plezier met uw mooie aankopen! Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
sneel levering en prijs
Verbeterpuntenhad extra geld betaald voor cadeauverpakking. schrok van het geen wat ik kreeg. was cadeaupapier ... geen cadeaudoosje. papier niet netjes, gevouwen en witte randen
Beste Tanja, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat het cadeautje niet netjes was ingepakt. Dit wordt normaal gesproken zorgvuldig uitgevoerd. We willen de kosten voor het verpakken daarom graag aan u vergoeden. Wilt u uw rekeningnummer even doormailen? Het klopt echter wel dat het cadeaupapier is en geen cadeau doosje. Ik heb de tekst nu aangepast zodat het nog duidelijker is dat het om cadeaupapier en niet om een doosje gaat. Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Snelle levering. En elke dag word je op de hoogte gehouden over de status van je pakketje.
Pluspunten
Goede site! Ruime keus, goede maatverdeling! Snelle levering! Mooie kleding! Prima bereikbaarheid!
VerbeterpuntenIk had de levering met spoed nodig (was zelf heel laat met bestellen :-) en kreeg (permail, met status bestelling) niet 123 duidelijk wanneer mijn pakketje geleverd ging worden. Vandaag verzonden status las ik in een mail van rond 00.30 uur en hoe lees je dat dan (dag voor 00.00 uur of er na)? Overigens goed gekomen.
Beste Jannie, Bedankt voor de tip en beoordeling. Ik heb de tekst nu aangepast zodat duidelijk is wanneer het pakketje wordt geleverd. Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Goede service en zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Ik vond het prima, snelle levering en precies wat ik verwachtte van de website.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen tot nu toe
Pluspunten
fijne communicatie, snelle levertijd, goede kwaliteit kleding
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle afhandeling
Verbeterpuntennee
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.