Pluspunten
Behangrand van Hello Ktty wqas supersnel geleverd! Helemaal blij mee, zo was het kamertje van ons dochertje toch nog heel snel een Hello Kitty kamertje! Ze is er superblij mee!!
Pluspunten
Het artikel dat ik bestelde was niet op voorraad, maar ik werd wel persoonlijk gemaild over een ander vergelijkbaar artikel
VerbeterpuntenVoorraad op de site actualiseren, zodat men weet dat hetgeen besteld wordt ook op voorraad is.
Pluspunten
Snelle levering, houden zo! Goede prijs --> kwaliteit verhouding Vriendelijk
VerbeterpuntenDe doos was beschadigd en duidelijkere communicatie over wanneer het artikel geleverd wordt.
Pluspunten
ik vond het kadootje ontzettend attent,en het was goedkoper dan bij andere bedrijven.
Verbeterpuntente grote doos voor het product
Pluspunten
helaas was het door mij bestelde product defect. De garantieprocedure was helemaal perfect. Kon niet beter.
Pluspunten
snelle en correcte levering, wel een prijzig artikel
VerbeterpuntenIk heb laatst een winnie the pooh kinderstoel besteld, er stond in de omschrijving dat hij op alle stoelen past: dit is echter niet zo. Mijn dochter heeft twee soorten eetkamerstoelen en op geen van beide past het kinderstoeltje........ Ietwat misleidend
Beste Hillie, Hartelijk dank voor uw beoordeling en opmerking. Wat vervelend dat de kinderstoel niet op uw eetkamerstoelen past. Kunt u deze nu nog wel gebruiken? Volgens de product beschrijving van de leverancier zou de stoel moeten passen. Hier waren wij dan ook vanuit gegaan. Omdat dit niet klopt is de informatie op de webshop direct aangepast. Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
duidelijke site met leuke spulletjes, ook voor jongens!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bieden MOOIE spullen aan op de website En artikelen die je niet op andere sites tegenkomt
schandalig dat de laarsjes, gepropt worden in een veel te kleine verpakking. Hierdoor is de vorm flink verpest!
Beste Klant, Vervelend dat de laarsjes u niet in perfecte staat hebben bereikt. Wij waren van mening dat de laarsjes na het uitpakken direct terug in vorm zouden komen. Helaas is dit niet het geval. Uiteraard doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De verzend verpakking zal dan ook per direct worden aangepast. Indien gewenst kunnen wij u gratis nieuwe laarsjes toesturen. Graag ontvang ik uw reactie zodat deze klacht goed en snel afgerond kan worden. Mvg Jacolien
Ideal werkte bij mij niet, misschien dat hier naar gekeken dient te worden
Beste Mourik, Bedankt voor uw beoordeling en de tip. Vermoedelijk was er tijdens het plaatsen van uw bestelling een storing bij de bank. Dit is inmiddels verholpen en Ideal werkt nu weer goed. Mvg Jacolien Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
hele overzichtelijke site met alle mogelijkheden om te filteren!
Pluspunten
ik had de babymoov scintille gevraagd als kraamkado voor mijn dochter, maar ik ben er zo tevreden mee...dat mijn twee vriendinnen hem ook willen hebben. de ene is al besteld nu de ander nog.... erg leuk en handig....
Pluspunten
Toen ik even belde om wat meer info over het product te vragen werd ik erg fijn geholpen! En de wekkers op zich zijn ook een groot succes! Ik heb veel gezocht naar het product en op ikbenzomooi.nl was het een stuk voordeliger!
VerbeterpuntenNee
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.