Pluspunten
opvallend snelle levering, sneller dan via de website werd aangegeven. dus aangenaam verrast.
Verbeterpunten(nog) niet, was de eerste keer dat ik via deze site heb besteld
Pluspunten
snel in huis prima product
Verbeterpuntener stond op de site dat als je bestelde je er een sinterklaas cadeautje bij kreeg? niks gezien. Misschien was de actie al voorbij?
Goedemorgen Linda, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het klopt inderdaad dat we een actie hadden waarbij je een Sinterklaas cadeautje kreeg. Deze gingen echter zo hard dat ze al ruim voor Sinterklaas op waren. Het bericht is daarna van de webshop gehaald. In de tussentijd heeft u het waarschijnlijk nog gelezen. Er zal een cadeautje aan uw worden toegestuurd. Ik wens u nog een fijne dag en graag tot ziens! Mvg Jacolien Ikbenzomooi.nl
trage levertijd
Pluspunten
ik heb nog maar 1 keer besteld bij dit bedrijf, dus ik kan er nog geen goed oordeel over geven. Mijn eerste bestelling is prima afgeleverd.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering, niet al te duur.
VerbeterpuntenDe doos waarin mijn bestelde artikel zat (dus niet de doos die daar weer omheen zat) was flink beschadigd. Jammer, want het is een cadeautje en nu lijkt het net of het niet nieuw meer is.
Beste H. Kollumerzwaag. Hartelijk dank voor u reactie. Het spijt ons te horen dat de doos beschadigd was. Eventueel kan ik u een nieuwe doos toesturen? Of heeft u deze nu niet meer nodig. Mvg Jacolien Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Makkelijke website en supersnelle levertijd. Had geen track-and-trace nummer bij mijn bevestiging gekregen, via de online hulp meteen geholpen en een paar uur later was mijn bestelling er al.
Pluspunten
Erg snelle mail. Veel keus.
VerbeterpuntenNee
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
De bestelde artikelen waren razend snel in huis.
VerbeterpuntenHet mailtje dat onze bestelling onderweg was kwam nadat de bestelling reeds uitgeleverd was....
Pluspunten
zeer snelle correcte levering van het product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk retour sturen en persoonlijke aandacht
VerbeterpuntenOok de mogelijkheid bieden om pakketjes via DHL te laten versturen ipv alleen met PostNL
Pluspunten
goed website
geen mening
Pluspunten
Het cadeau was zeer in de smaak gevallen bij de ontvanger.
Pluspunten
De enige die dubbele letters hebben met verschillende designs, want ik had een naam met 2 dezelfde letters erin en kon toch 2 verschillende letters nemen en voor de andere een keuze maken. Prijs was toevallig afgeprijsd toen ik een bestelling plaatste en een leuke korting omdat ik via FB bekend maakte dat ik het product gekocht had.
VerbeterpuntenMisschien voor de klinkers 1 of 2 verschillende designs erbij, omdat sommige namen meerdere klinkers hebben.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.