Pluspunten
Snelle levering, Kortingscode voor volgende bestelling
VerbeterpuntenIk bestelde een naam in houten letters. Bij sommige letters zaten magneetjes, bij andere plakstrips. Dat is jammer.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw reactie. Het klopt dat er op sommige letters ook magneetjes zitten. Op alle letters zitten plakstripjes en dit staat dan ook vermeld op de webshop. Het is helaas niet mogelijk om altijd alle letters met magneetjes te leveren dit is dan ook de reden dat het niet vermeld staat bij de productbeschrijving op de webshop maar dat het wel kan voorkomen dat een letter ook magneetjes bevat. Hopelijk is het zo duidelijk? Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.
Pluspunten
persoonlijk
Pluspunten
Verbeterpuntenik had een opmerk\\king bij mijn bestelling geplaatst en heb daarop niets terug gehoord. Was niet echt van belang maar vind het wel netjes als ik een bericht terug ontvang.
Beste Karin, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uw berichtje had ik gelezen als een algemene opmerking vandaar dat u geen reactie terug hebt ontvangen. Het zou inderdaad netter zijn geweest als ik u een berichtje terug had gestuurd. Veel plezier met uw aankoop! Mvg Jacolien van \'t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Besteld en betaald, dag erna al op de mat
Pluspunten
Snelle levering, leuk dat er een ballon voor de kindjes bij zat!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke website, toegankelijk
VerbeterpuntenEen berichtje kunnen toevoegen bij een cadeautje dat je op een ander adres laat bezorgen zonder zelf een kaart te hoeven kopen.
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. We gaan u tip verwerken in de webshop. Met vriendelijke groet Jacolien van t Leven Ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Leuk assortiment, leuke cadeauverpakkingen
VerbeterpuntenCommunicatie is ook luisteren
Pluspunten
snelle levering, mooi verpakt!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
mooie website snelle reactie op mail
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en een scherpeprijs.
Pluspunten
Met vragen gelijk antwoord anders komen ze erop terug erg fijn.
VerbeterpuntenSpullen die op internet staan ook daadwerkelrijk hebben. Heb namelijk al meerdere spullen gezien die er niet meer waren.
Er word hard gewerkt aan een update van het systeem waardoor producten die niet meer op voorraad zijn of uitverkocht zijn sneller worden verwijderd.
Pluspunten
Maxxi-air topmatrasje gekocht. Super snel geleverd en ook super dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen!
VerbeterpuntenMijn pakje kwam aan in kadopapier, misschien is een iets stevigere verpakking wel gewenst, daar ze bij de post niet zo zorgvuldig zijn. Tis nu goed gegaan, maar het kan ook makkelijk kapotscheuren en het product beschadigen.
Alleen producten die niet kunnen beschadigen worden op deze manier verpakt. Daarnaast wordt het dubbel ingepakt en stevig ingetapet. In de toekomst zal er echter nog een extra bescherming worden toegevoegd of worden verpakt in een stevige doos.
Pluspunten
enigste bedrijf waar ik nog winnie the poog foto album kon vinden, toppie!
Verbeterpunten-
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.