Hartelijk dank voor deze prachtige review. Veel plezier met jouw aankoop. Ik zie je graag terug op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Leuke site met aparte baby-artikelen die je niet zomaar in de winkels tegenkomt.
Pluspunten
Pluspunten
Alles correct en snel geleverd.
Pluspunten
Zelf en goede levering
Positive
Quality products, great service, immediate delivery!
Thanks for your great review! We hope to see you again on ikbenzomooi.nl
Pluspunten
Supersnelle levering.
VerbeterpuntenHelaas maakt de gekochte wekker veel lawaai en is hij nu al verbannen naar de aangrenzende badkamer..
Pluspunten
Hele mooie ketting met mooi belletje.Goede kwaliteit,En dat voor weinig geld.
Pluspunten
Goede webshop, snelle levering
Pluspunten
mooie kwaliteit,zeer overzichtelijk op de site
Pluspunten
Wat een geweldige service bieden ze hier. Het jurkje wat ik besteld had, had wat "foutjes" dit is super opgelost en reageert snel op de mail. Hier kunnen andere bedrijven wat van leren! Ik ga zeker vaker bestellen!!!
VerbeterpuntenGeen alles is perfect geregeld!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.