Hartelijk dank voor jouw prachtige beoordeling. Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met jouw aankoop en natuurlijk graag tot ziens op ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel fijn om te horen dat de bestelling en webshop naar wens is. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Snel, overzichtelijk, duidelijk
VerbeterpuntenZoekfunctie is niet gespecificeerd genoeg, we zochten op "aap" en kregen veel dingen die er niks mee te maken hadden
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel fijn om te horen dat de bestelling en webshop naar wens is. Bedankt voor de tip mbt de zoekfunctie. Deze is inmiddels aangepast. De resultaten zijn nu veel relevanter. Ik hoor graag wat je er van vind? Verder wens ik je veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Prima communicatie!
VerbeterpuntenProduct een uur te laat geleverd!
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel fijn om te horen dat de bestelling en webshop naar wens is. Excuses dat het product 1 uur later dan gepland geleverd werd. We proberen dit altijd zo goed mogelijk in te plannen maar helaas kan de leveringstijd door onvoorziene omstandigheden weleens iets afwijken. Hopelijk is het nog wel goed gekomen? Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Makkelijk alles kunnen vinden. Snelle levering.
Bij het afhaalpunt (Primera) was het adres niet zichtbaar op de zending. Dit heeft mij veel tijd gekost omdat ik 3 x bij Primera ben geweest.
Hartelijk dank voor jouw eerlijke review. Allereerst mijn excuses dat je 3x naar de Primera moest voordat je het pakketje meekreeg. Dat is zeker niet de bedoeling. Ik heb net de bestelling nagekeken en daar staat jouw naam duidelijk bij. Was het etiket mogelijk beschadigd of niet helemaal goed afgedrukt?
Hartelijk dank voor de mooi beoordeling en veel plezier met jouw aankoop. Ik zie je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Persoonlijk en supersnel
VerbeterpuntenOp de website een melding als niet alle vakken goed ingevuld zijn zoals bv Huisnr vergeten
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en veel plezier met jouw aankoop. Jouw opmerking zal zeker worden meegenomen als verbeterputn. Ik zie je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
supersnelle en goede levering
Verbeterpuntencommunicatie is goed en zeer netjes, maar het zou persoonlijker mogen (dan krijg je ook een warmere band met je klanten)
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en veel plezier met jouw aankoop. En bij deze alvast een eerste stap richting een nog persoonlijker contact :-). Ik zie je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl. Met vriendelijke groet Jacolien
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en veel plezier met jouw aankoop. Ik zie je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl. Met vriendelijke groet Jacolien
Pluspunten
Hoewel mijn bestelling (luiertas Nijntje) was beschadigd, heeft klantenservice alles in het werk gesteld om op tijd een heel exemplaar te versturen. Is inmiddels in gebruik genomen en staat naast de a.s moeder in het ziekenhuis.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en veel plezier met jouw aankoop. Fijn dat je onze service waardeert :-). Ik zie je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl. Met vriendelijke groet Jacolien
Pluspunten
Er wordt goed gecommuniceerd over wanneer je het bestelde kunt verwachten, het is goed (zonder overbodige verpakking) verpakt, de producten zijn leuk en de nazorg is goed.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met jouw aankoop. Ik zie je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl. Met vriendelijke groet Jacolien
Pluspunten
Leuke en originele producten voor een mooie prijs en snelle levertijd!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.