Hartelijk dank voor de nette beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenNvt
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Supersnelle levering. Zoals beloofd op de site: vandaag besteld, de volgende dag in huis.
VerbeterpuntenZouden jullie het woord speen weg willen halen bij de omschrijving? We kunnen namelijk geen speen aan de doek bevestigen. En daarvoor wilden we hem eigenlijk hebben. Gelukkig is het zo'n mooi, vrolijk, zacht doekje, dat we hebben besloten het doekje te houden. (-:
Hartelijk dank voor de mooie en eerlijke beoordeling. Ik heb het gelijk aangepast. Dit stond inderdaad niet goed. Veel plezier met jouw aankoop.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Snelle verzending en leuke prijzen. Leuk de 8% korting bij volgender bestelling
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Zie scores.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Leuke originele artikelen voor een leuke prijs
Verbeterpuntenwerd helaas niet op afgesproken tijdstip verzorgd dag later
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Excuses dat het pakket 1 dag later dan gepland geleverd is. Het is wel tijdig verzonden maar heeft vertraging opgelopen in de last mile. Is de ontvanger blij met haar cadeautje?
Pluspunten
Mijn eerste bestelling via Bol.com
Hartelijk dank voor de nette beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Leuke artikelen. Goede prijs. Snel bezorgd!
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Very nice online shop, good prices and very quick delivery !!
Thank you for the wonderful review!
Pluspunten
Super snel geleverd
Hartelijk dank voor de nette beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Heldere site, snelle levering.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Snelle levering echt een dikke plus. Snelle digitale communicatie Mooie spullen
VerbeterpuntenKan niets bedenken...
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Echt super leuk dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
De laagste prijzen en verzendkosten die ik online kon vinden. Enorm korte levertijd ook naar het buitenland.
Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Mooie site, leuke producten, voldoende keuze, goede kwaliteit, snelle verzending.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Mooi assortiment, leuke kortingen op artikelen.
VerbeterpuntenIk had bij de bezorgdatum aangegeven dat ik het een week later wilde ontvangen omdat ik die week niet thuis was. Maar het pakketje werd toch opgestuurd.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Ik heb jouw bestelling nagekeken maar daar staat geen aangepast levertijd bij. Ik vermoed dat dit niet goed doorgekomen is. Normaal gesproken houden we hier anders zeker rekening mee. Sorry dat het pakketje nu te vroeg is geleverd ;-). Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Geen verzendkosten bij mijn bestelling en korting. Snelle service!
Tijdig comminuceren als je bestelling niet gevonden/geleverd kan worden
Hartelijk dank voor de eerlijke beoordeling. Excuses voor de late communicatie. Dit hoor je zeker zo snel mogelijk te weten. En we doen daar ook ons uiterste best voor. Helaas is hier door de vakantieperiode niet goed verlopen. Nogmaals sorry hiervoor. Ik hoop dat we je ondanks deze fout toch nog eens terug mogen zien op Ikbenzomooi.nl?
Pluspunten
Mooie produkten
VerbeterpuntenHet artikel was niet vooradig en had mijn email gegeven voor als het binnen was maar niks gekregen had zelf gekeken of het er weer was. Dus weet niet hoelang het al weer voorradig was
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Vervelend dat je de voorraadmail niet hebt ontvangen. Dit gebeurt normaal gesproken automatisch. Dus ik kan helaas ook niet zien waar het fout is gegaan. Maar mocht je nog eens zoiets hebben dan hoor ik het uiteraard graag. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.