Pluspunten
Snel geleverd, goede service. Originele producten
VerbeterpuntenHelaas wel wat duur.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We doen ons uiterste beste een goede prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden. De bestelde items zijn nergens goedkoper te verkrijgen en ook gratis verzonden en je hebt gebruik kunnen maken van 5% korting. Helaas kunnen we verder niet zakken qua prijs. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
- een beetje meer klei zou beter zijn! Mijn baby is 4,5 maand en het was echt limiet. Met iets meer klei zou men de randjes iets hoger kunnen maken zodat het gips er beter in blijft en zou het ook lukken voor iets grotere voetjes. - groot minpunt: in de beschrijving spreekt men van meegeleverde dubbelzijdige tape. Ik heb een lege rol aangekregen!!!
Hartelijk dank voor de eerlijke beoordeling. Wat vervelend dat de tape er niet bij zat. Dat is in de fabriek fout gegaan. Heb je hierover contact met ons opgenomen? Dan kunnen we dat oplossen. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Ik had een vraag en via de chat kreeg ik gelijk antwoord.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat je de chat waardeert. Veel plezier met jouw aankoop en ik zie je graag nog eens terug op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Zeer maar dan ook zeer snelle levering
Levertijd
Hartelijk dank voor jouw review. Mijn excuses dat de bestelling te 1 dag later dan verwacht geleverd is.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb bij deze organisatie een tas besteld. Het ging hier om een verzorgingstas van het merk cowboybag. Van maar liefst 180 euro. Ik heb een compleet andere tas ontvangen. Die ook veel minder geld kost. Ik heb hierover al meerdere keren contact met jullie gezocht. Op geen enkele manier iets terug gehoord van jullie. Zeer vreemd!! Ik heb de tas die ik ontvangen heb gelijk retour aangemeld en komt terug jullie kant op. Ik vind het zeer vreemd en absoluut niet klant vriendelijk dat ik niet te woord word gestaan over deze verkeerde zending. Ik wil de tas ook niet alsnog bij jullie bestelen. Dit ga ik ergens anders doen.
Wat ontzettend jammer om te lezen dat je jou ervaring bij ons als negatief hebt ervaren! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb je hierover contact gezocht per e-mail of telefonisch want we kunnen niks terug vinden in ons systeem. Onze klantenservice zal contact met je opnemen om uit te zoeken waar het mis is gegaan.
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Bestelling goed kunnen plaatsen. Kreeg zelfs al korting door m'n mail door te geven!
VerbeterpuntenGeen tot zover
Verzendkosten België verminderen. MOERBEKE IS BIJV NET OVER DE GRENS
Hartelijk dank voor je review! Wat ontzettend jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de verzendkosten. We hebben ze enige tijd geleden al wat kunnen verlagen echter is het voor ons niet mogelijk geen verzendkosten te rekenen maar proberen ze natuurlijk wel zo laag mogelijk te houden. Wellicht is het een tip om je pakketje volgende keer net binnen NL te laten bezorgen bij bijvoorbeeld een afhaalpunt?
NVT
Pluspunten
Blije vormgeving waardoor pakketje als cadeautje op de mat ligt
Pluspunten
Snelle levering Welkomstkorting
VerbeterpuntenAls ik voor 21:00 zou bestellen zou t de volgende dag in huis zijn Dit was echter niet t geval en ik kon ook geen tijdstip checken bij track & trace Dat was wat minder De verpakking was ook een beetje vreemd maar de producten waren verder niet beschadigd ofzo.
Hartelijk dank voor je mooie review! Je pakketje was op 21-7 verstuurd vanuit ons magazijn. Waarom deze niet direct de volgende dag is aangeboden is ons niet helemaal duidelijk! Hopelijk was het pakketje toch nog op tijd bij je binnen. Normaliter worden de pakketjes eigenlijk altijd wel de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Leuke spullejes
VerbeterpuntenMet 3 vd 4 onderdelen van mijn bestelling was wat mis. De afhandeling van de initiële slordig (verkeerde product geleverd) en dure ansichtkaart scheef gevouwen en zonder envelop verstuurd ("enveloppen waren op": daarvoor was kaart te duur; dan niet verkopen). Gisteren vervangende producten ontvangen en wederom slecht verpakt en wéér 1 product licht beschadigd. Product 3 bleek ook defect, maar ik krijg pas een nieuwe zodra de kapotte retour is ontvangen (leg dat je 4-jarige jarige maar eens uit). Niet promoten dat je snel bezorgd als je het niet zorgvuldig doet.
Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat deze bestelling niet naar wens is geleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik ga zsm uitzoeken hoe dit is gekomen en ervoor zorgen dat de rugzak ook eerder geleverd wordt. Nogmaals mijn excuses.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.