Een dag later geleverd dan beloofd dus ik kon het product niet meer gebruiken
Hartelijk dank voor jouw bericht. Wat ontzettend jammer dat het tasje te laat was geleverd. Mijn excuses hiervoor. Heb je hierover al contact gehad met de klantenservice? Of is de retour inmiddels verwerkt?
Hartelijk dank voor jouw prachtige beoordeling!
Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Veel plezier met de aankoop.
Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling.
Pluspunten
goede communicatie via de mail. pakket werd snel bezorgd
Super bedankt voor jouw prachtige beoordeling. Ik wens je veel plezier toe met de luiertas.
Pluspunten
Heel snel geleverd. Leuke producten
Hartelijk dank voor jouw prachtige review. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Snelle levering, een van de weinige winkels die deze mijlpaalkaarten via internet verkoopt.
VerbeterpuntenDe doos waarin de kaarten zitten, was enigszins in de brievenbusdoos geplet en sluit niet zo goed. Gelukkig waren de kaarten niet beschadigd. Goede service ook, want toen ik dit bij hen aangaf hebben ze er echt iets mee gedaan.
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Excuses dat het doosje enigzins geplet was. Helaas sluiten deze normaal gesproken ook al niet heel goed. Maar omdat het zulke leuke unieke kaarten zijn bieden we ze toch aan. Ik ga dit doorgeven aan onze leverancier zodat ze dit punt kunnen verbeteren. Per mail ontvang je nog een cadeautje voor het ongemak!
Pluspunten
Mooie site snelle levering
Hartelijk dank voor jouw prachtige review. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Alles leuk
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs :).
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Mijn bestelling kwam goed en op tijd aan.
VerbeterpuntenAls je iets wilt ruilen, moet je een nieuwe bestelling doen. Dat vind ik wel ongemakkelijk. Wel netjes dat je een gratis retour ticket krijgt.
Hartelijk dank voor jouw eerlijke en mooie beoordeling. We hebben er inderdaad voor gekozen dat je bij ruilen zelf een nieuwe bestelling plaatst. Dit ivm de voorraad van de producten en een snelle verwerking. Zo kun je namelijk zelf snel zien wat er op voorraad is en eventueel een andere maat of item kiezen. Retouren is inderdaad gratis. Fijn dat je het waardeert en graag tot ziens!
Bedankt voor jouw mooie beoordeling en graag tot ziens op www.ikbenzomooi.nl!
Pluspunten
Zeer snelle levering; voor 16:00 uur besteld, volgende dag bezorgd!
Hartelijk dank voor jouw prachtige beoordeling! Veel plezier met het rugzakje.
Pluspunten
Super!!!
Wauw! Wat een mooie review. Bedankt en veel plezier met jouw babytas.
Pluspunten
Super snelle levering. Mijn product had een eerlijke prijs.
Hartelijk dank voor jouw prachtige review. Veel plezier met jouw aankoop en graag tot ziens op www.ikbenzomooi.nl!
Pluspunten
Snelle levering en fantastische service! Helaas was er iets mis met de bestelde lunchbox en drinkbeker. Ik kreeg snel een uiterst vriendelijke reactie van het bedrijf en kreeg meteen vervanging toegestuurd. Ik kan dit bedrijf van harte aanraden en zal er zelf in de toekomst ook vaker bestellen.
Hartelijk dank voor jouw schitterende review. Veel plezier met jouw aankoop en we zien je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Veel plezier met jouw aankoop en we zien je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Goedkoopste en duidelijke website
VerbeterpuntenTijdens bestelproces niet helemaal duidelijk dat het artikel pas verzonden wordt na ontvangst van de betaling. Daardoor eerst aangegeven met overschrijving te betalen. Bezorgmoment gekozen voor de volgende dag, maar uiteindelijk door informatie in mails toch via het account met iDEAL betaald. Deze info mag iets duidelijker.
Hartelijk dank voor jouw mooie en duidelijke review. We gaan kijken hoe we deze info nog duidelijker weer kunnen geven. Veel plezier met jouw aankoop en we zien je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor jouw mooi beoordeling en veel plezier met jouw aankoop.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.