Pluspunten
snelle nette levering
VerbeterpuntenArtikel kostte 11€, maar bij uitpakken bleek het originele prijsje nog aan de label te zitten.... €4.99. Voel me dus wel beetje opgelicht... (maar goed, blijft een mooi tasje)
Hartelijk dank voor jouw eerlijke beoordeling. Het prijsje wat aan het tasje zit klopt niet helemaal want de prijs van het tasje is €6,49. Zie ook: http://www.ikbenzomooi-baby-kinderen-kleding.nl/nl/rexinter-lunchtas-vintage-world.html. Maar dan scheelt het idd nog. De prijs op Bol.com is bij kleinere bedragen namelijk altijd hoger dan onze normale prijs. Hierin zitten namelijk de verzendkosten + een kleine toeslag. Ik begrijp dat het vervelend en onduidelijk kan zijn daarom stuur ik je nog een mailtje met een klein cadeautje erin. Tip! Je kan op Bol.com altijd zien via welke verkoper het wordt verkocht. Check vooraf altijd even de site van deze verkoper. Vaak is het item daar goedkoper te verkrijgen.
Hartleijk dank voor jouw review. Veel plezier met je aankoop.
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Veel plezier met jouw aankoop.
Bedankt voor deze mooie review. En veel plezier met de prachtige slab!
Pluspunten
super mooie spullen
Verbeterpuntenmag wel iets goedkoper haha
Bedankt voor jouw toffe review en de tip haha we gaan ons best doen :-).
Hartelijk dank voor jouw mooie review! Veel plezier met jouw aankoop.
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor jouw review. En veel plezier met de mooie luiertas!
Pluspunten
duidelijk - snel
Hartelijk dank voor jouw mooie review ! Is het kraamcadeautje in de smaak gevallen? Tot gauw :-)
Hartelijk dank voor jouw prachtige review. Veel plezier met jouw aankopen en wie weet tot ziens op www.ikbenzomooi.nl?
Pluspunten
Snelle service, mooie producten!
VerbeterpuntenNvt
Hartelijk dank voor jouw mooie review! Veel plezier met het rugzakje en we zien je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl.
Hartelijk dank voor jouw mooie review! Veel plezier met de klok en we zien je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Hartelijk dank voor jouw review! Veel plezier met jouw aankoop en we zien je graag nog eens terug op www.ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Snelle levering. Veel producten beschikbaar. Fijne website.
Hartelijk dank voor jouw prachtige review en veel plezier met de slaapzak.
Pluspunten
Leuke artikelen, snelle levertijd! Fijn dat je je eigen bezorgdag en tijd aan kan geven
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Veel plezier met de knuffel en badjas.
Hartelijk dank voor jouw prachtige review. Veel plezier met de muziekmobiel.
Pluspunten
keurig verzorgd aandacht aan besteed
Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, product goed verpakt. Daarnaast werd er ontzettend snel gereageerd op het verbeterpunt dat hier genoemd wordt, werd er goed doorgevraagd en kreeg ik echt het idee dat ik als klant ertoe doe. daarom in de rebound een aantal sterren extra!
VerbeterpuntenOmschrijving op bol.com was niet duidelijk genoeg waardoor ik niet 100 % kreeg wat ik verwachtte. desondanks ben ik zeer tevreden.
Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat zou je graag terug hebben gezien in de omschrijving? Dan gaan we dit aanpassen. Kun je de doeken nu wel goed gebruiken?
Pluspunten
Duidelijke site en leuke producten
Verbeterpunten-
Bedankt voor jouw mooie review en veel plezier met de mooie deken.
VerbeterpuntenLagere verzendkosten
Hartelijk dank voor jou mooie review en de tip! Veel plezier met jouw aankopen.
Hartelijk dank voor jouw mooie review en veel plezier met de gekochte DJ Ducthjeans kleding.
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Betrouwbaar en goed bereikbaar voor vragen
Hartelijk dank voor jouw schitterende beoordeling. Hier worden wij blij van :-). Veel plezier met jouw aankopen.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering
Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling. Ik wens jullie veel plezier toe met het boxkleed.
Pluspunten
Snelle levertijd, en leuk verpakt met een kaartje erbij.
VerbeterpuntenGeen idee, heb maar 1 artikel besteld. Zou hiervoor vaker moeten hebben besteld om hier een tip voor te kunnen geven.
Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling. Veel plezier met het dekentje en natuurlijk graag tot ziens ;-).
Pluspunten
Leuke spullen!!
VerbeterpuntenX
Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Veel plezier met jouw aankopen.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.