Bedankt voor jouw prachtige beoordeling. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Jurkje werd snel geleverd
VerbeterpuntenIk heb het jurkje bij Bol.com besteld en betaalde 5 euro meer dan de prijs op het kaartje welke aan het jurkje bevestigd was. Heb het dus retour gezonden.
Hartelijk dank voor uw eerlijke beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze webshop. Ik begrijp helemaal dat het vervelend is dat de prijs op het kaartje anders is dan op de webshop. Ik licht dit graag toe. Wij verkopen onze producten namelijk op Bol.com voor een all-in prijs. De verzendkosten zitten hier dus ook al inbegrepen plus daarnaast een kleine toeslag op onze eigen webshop prijzen. Dit is heel gebruikelijk op Bol.com en je kunt ook altijd duidelijk en transparant zien via welke verkoper het product verkocht wordt. Ik vind het echter wel heel vervelend dat je zo een nare ervaring met ons hebt en stuur je daarom per mail een cadeautje toe om het goed te maken.
Pluspunten
Steun aan Ronald McDonaldhuis. Prijs.
Verbeterpuntenn.v.t.
Bedankt voor jouw mooie beoordeling.
Pluspunten
Mijn bestelling had ik snel binnen dus geen klachten alles verliep heel soepel
Bedankt voor jouw mooie review!
Pluspunten
Ik vind jullie site helemaal leuk! Heel leuk en goed assortiment, met spulletjes in alle prijsklasse!! Alle spulletjes waren voor een kraamcadeau en alles viel enorm in de smaak. Vooral het perenlampje!!!
VerbeterpuntenGeen!
Bedankt voor jouw enthousiaste en mooie review! Hier worden we blij van. Heel leuk dat de cadeautjes zo geslaagd zijn. Tot snel weer ;-).
Hartelijk dank voor jouw mooie review!
Pluspunten
leuke babykleertjes
Hartelijk dank voor jouw mooie review!
Pluspunten
Per mail persoonlijke terugkoppeling omdat ik bij de bestelling (een cadeaubon) niet wist of ik de wijze van aflevering goed had ingevuld.
Hartelijk dank voor jouw mooie review! Leuk dat je ons waardeert.
Pluspunten
Betrouwbaar, kwaliteitsproducten en goede levering (ook i.v.m.het inpakken van breekbare spullen).
VerbeterpuntenHet pijltje waar je op je moet klikken om verder te gaan met winkelen zou aanweziger moeten zijn. Zou een stuk fijner winkelen omdat (ik in ieder geval) je nu geneigd ben om de andere pijl op het scherm te pakken.
Hartelijk dank voor jouw bestelling en beoordeling. Ik vermoed alleen dat dit om een andere bestelling bij een andere webshop gaat? Bij ons zijn namelijk twee rugzakjes besteld. Zijn deze naar wens geleverd? Zo ja, wil je dan hierop de beoordeling aanpassen. En heb je verder nog vragen want dan hoor ik het uiteraard graag. Alvast bedankt!
afspraaktijd bezorging klopt niet, foto is niet gelijk aan product, daardoor vind ik het product er duur, dus klopt de communicatie en de betrouwbaarheid van uw bedrijf niet.
Hartelijk dank voor jouw eerlijke beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over ons bedrijf en het geleverde product. Ik heb jouw bestelling nagekeken en deze is op tijd verzonden als brievenbuspakje. Zoals aangegeven op de site worden brievenbuspakjes niet binnen een bepaald tijdvak geleverd omdat dit niet mogelijk is. Dit staat ook in de mail als je geen track en trace code ontvangt wordt het pakketje als brievenbuspost verzonden. Maar ik begrijp helemaal dat dit mogelijk verwarrend is omdat je wel een tijdvak kan kiezen. Is het pakketje hierdoor te laat geleverd? Als het niet naar wens ik mag je het uiteraard indien ongedragen en onbeschadigd gratis retourneren. Hoor graag jouw reactie.
Pluspunten
Kan alleen maar positief zijn over ikbenzomooi.nl. Zowel vooraf qua reactie op mijn vragen als achteraf voor het retourneren van 1 van de 2 bestelde tassen.
Wauw! Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Goed duidelijke website Prima klantgericht
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Pluspunten
Mooie website en spullen! Bestelling ging soepel met IPhone. Interessant is de korting indien je meer van hetzelfde koopt en tevens de vaste klantenkorting waardoor je ook korting krijgt als het geen opruimingstijd is zorgt ervoor dat ik vaker voor deze webwinkel zal kiezen.
Hartelijk dank voor deze prachtige review en fijn dat je Ik Ben Zo Mooi zo waardeert!
Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Ik moet al beoordelen en terwijl ik nog steeds aan het wachten op mijn bestelling. Volgens de site is de levertijd 2@3 dagen maar ik ben al 9 dagen aan wachten op mijn levering en heb het nog steeds niet gekregen.
Bedankt voor uw beoordeling. Zijn de producten inmiddels geleverd? Ik heb uw bestelling nagekeken en de producten zijn op tijd verzonden maar onderweg (waarschijnlijk) vertraagd. Had u hierover al contact gehad met de klantenservice? Zo niet, dan help ik u graag verder. Ik mail in ieder geval ook naar uw e-mailadres om dit zsm op te lossen.
Pluspunten
Mooie producten, snelle levertijd
Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Pluspunten
mooi product en snel geleverd. Zoals het plaatje was het ook
Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Pluspunten
Flow op de website van product in winkelmand tot afronden bestelling is de mooiste en best werkende die ik ooit ben tegengekomen, heel cool!
Bedankt voor jouw enthousiaste review! Heel erg tof om te lezen dat je zo tevreden bent :-).
Bedankt voor jouw mooie review!
Pluspunten
Snelle levering, fijne klantenservice, heel makkelijk bezorgdag uitkiezen, betalen via PayPal en heel groot assortiment.
VerbeterpuntenSommige info op de website is inmiddels verouderd (zoals extra kosten bij bepaalde betaalmethoden). Nog even bijwerken.
Bedankt voor jouw mooie review! Betalen via Paypal kost niets extra's. Ik heb net jouw factuur nagekeken en daar staan ook geen betaalkosten op vermeld.
Bedankt voor jouw prachtige review!
Pluspunten
Mooie verpakking. Customer service reageert snel.
VerbeterpuntenVerzending buiten Nederland duurt onaanvaardbaar lang (pakjes zijn meer dan een week onderweg). Bedrijf beweert dat het er niets aan kan doen maar andere bedrijven, zoals De Bijenkorf, slagen er wel in om bestellingen van vandaag morgen te leveren. Prijs voor verzending is nochtans behoorlijk duur.
Bedankt voor jouw eerlijke review! Ik ben het helemaal met je eens dat de levering van deze bestelling veel te lang heeft geduurd. We hebben deze op tijd verzonden maar het brievenbuspakje is gewoonweg te lang onderweg geweest. Nu komt dit met brievenbuspost naar het buitenland helaas weleens meer voor. De beste oplossing hiervoor is aangegeven dat je het snel wilt hebben en dat je het graag als pakketje wilt verzonden hebben. Dan is het er idd normaal gesproken binnen 1 - 2 werkdagen. Helaas zijn sommige items te laag van waarde om altijd als pakket te kunnen versturen en duurt het dan normaal gesproken enkele dagen langer. En in uiterst geval dus 1 week. Nogmaals sorry hiervoor ik ga je een leuk cadeautje sturen per mail.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.