Bedankt voor jouw mooie review!
Pluspunten
Zeer snelle verzending, goede communicatie en service. Met de levering op een service punt ging iets niet goed. Fout ligt volledig bij de postnl maar ikbenzomooi.nl heeft mij zo goed geholpen. Ben er dik tevreden over hun service top!
Bedankt voor jouw prachtige review!
Pluspunten
De service is geweldig. Ging even fout over de naam maar na 1 belletje de volgende dag het goede bedeltje met de juiste naam in de bus met een lief kaartje erbij. Helemaal goed.
VerbeterpuntenGeen.
geen
Bedankt voor jouw prachtige review!
Pluspunten
vriendelij, mooie spullen. mooie kwaliteit
Bedankt voor jouw prachtige review!
Pluspunten
Snelle levering.
Bedankt voor jouw mooie review!
Pluspunten
heb nog niets ontvangen kan dus nog niet reageren
Verbeterpuntenweet niet
Bedankt voor jouw reactie. Inmiddels is dit als het goed is opgelost? Anders hoor ik het uiteraard graag.
Bedankt voor jouw prachtige review!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor jouw prachtige review!
Pluspunten
Mooie site met leuke en aparte cadeaus. Levering wanneer je wilt en dit kan heel snel. Betaling achteraf.
VerbeterpuntenZie onderstaand (beschrijf product etc. ...)
Bedankt voor jouw eerlijke en uitgebreide review! Heel vervelend dat de tekst er niet netjes op stond. Dit hoort wel te gebeuren. Het klopt wel dat als je geen kaart meebesteld de tekst op een standaard kaartje wordt vermeld. Graag zien we jou nog eens terug.
Pluspunten
Snel een mail ontvangen dat het product niet leverbaar was binnen de gestelde tijd.
VerbeterpuntenLevertijden op tijd aanpassen op de website (van bol.com)
Bedankt voor jouw eerlijke review!
Bedankt voor jouw prachtige review!
Pluspunten
erg leuk spul en niet zo alledaags. apart en je steunt bij aankoop Ronald Mc Donald huis.
Verbeterpunteneen factuurtje mee sturen met de bestelde artikelen,en een eventueel een retour etiketje.
Bedankt voor jouw prachtige review en de tip!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.