Hartelijk dank voor jouw prachtige review!
Hartelijk dank voor jouw prachtige review!
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntenniet nakomen van wat er staat beschreven over het product bij de aflevering.
Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de levering. Mag ik vragen wat er mis is gegaan? Want volgens ons systeem is de bestelling dezelfde dag nog verzonden en zijn er geen bijzonderheden.Of is het product anders geleverd dan verwacht.Hoor het graag van je. Zodat ik dit kan oplossen.
Pluspunten
Verbeterpuntenprijs aan de hoge kant voor kartonnen treasurebox,kan goedkoper!!
Hartelijk dank voor jouw review. Deze waarderen we zeer. Ik ben het met je eens dat de prijs op het eerste gezicht wat aan de hoge kant lijkt. Dit wordt veroorzaakt doordat het een artikel is met veel leuke vakjes, laadjes en accessoires. Waardoor er veel handelingen en verschillende soorten materialen nodig zijn wat de prijs mede bepaald. Maar ik neem zeker jouw opmerking mee. Mogelijk dat we hier een alternatief voor kunnen vinden. Ben je er verder wel tevreden mee? Anders hoor ik het graag.
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen
Bedankt voor jouw prachtige review! Hier worden wij vrolijk van.
Bedankt voor jouw review. En veel plezier met jouw aankoop.
Bedankt voor jouw review. En veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Hergebruik van dozen. Korting na eerste bestelling
VerbeterpuntenDe tekst bij het verstuurde cadeau aan mijn vriendin was niet meegekomen, dus zij had geen idee van wie zij dat leuke pakketje had gehad...
Hartelijk dank voor jouw bestellingen en prachtige beoordeling. Mijn excuses dat de tekst niet met het cadeautje was meegestuurd. Heel vervelend. Ik wil het graag goed met je maken. Kijk in je mailbox voor een leuke verrassing en natuurlijk zie ik je graag weer op Ikbenzomooi.nl. Fijne avond!
Pluspunten
Ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Dat vind ik super! Leuke site ook. Helemaal top: ik kreeg een lieve reactie op mijn klacht en een mooi goedmakertje! Goede service!
VerbeterpuntenIk bestelde afgelopen dinsdag een slinger. Ik had 'm op woensdag nodig. Helaas werd de slinger niet, zoals afgesproken, op woensdagmiddag geleverd, maar pas op donderdag. Heel spijtig, want nu moest ik met lege handen op kraamvisite. Inmiddels heb ik het binnen, maar nog niet uitgepakt (noodzaak was er niet meer).
Hartelijk dank voor jouw bestelling en eerlijke review. Het spijt mij ontzettend dat de slinger niet op tijd geleverd is door de PostNL waardoor je niet op tijd jouw cadeautje binnen had. Namens mijzelf en PostNL excuses hiervoor. De slinger is wel op tijd verzonden via de brievenbuspost maar helaas 1 dag later bezorgd. Hopelijk kun je er iemand anders of jezelf nog blij mee maken? Om het goed te maken ontvang je een cadeautje in jouw mailbox.
Pluspunten
Mooi kleertjes, goede klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering en veel aanbod
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit, de prijs is prima voor het product, maar... (zie verbeterpunten)
VerbeterpuntenBij Bol.com betaalde ik bijna 28 euro, terwijl hetzelfde product op de eigen site voor minder dan 22 euro wordt aangeboden. Beetje raar...
Hartelijk dank voor jouw mooie en eerlijke review. Ik begrijp jouw reactie. Het is alleen zo dat wij onze producten ook via Bol.com verkopen en een flinke marge voor betalen + altijd gratis verzending moeten aanbieden ook bij kleinere orderbedragen. Deze opslag is gedeeltelijk verwerkt in de prijs omdat we deze producten anders niet eens via Bol.com aan zouden kunnen bieden. Wij berekenen geen verzendkosten vanaf €49,00. Bij de €22,00 was dus ook nog €3,49 verzendkosten gekomen als je via ons had besteld. Dat maakt het verschil al een stuk kleiner. Daarnaast zijn de prijzen transparant en hebben we die in de tussentijd niet veranderd. Ik hoop dat het zo duidelijk is en hoor het anders graag. En uiteraard ben je altijd welkom Ikbenzomooi.nl!
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
supersnelle service!
Hartelijk dank voor jouw prachtige review. Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met jouw aankoop.
Pluspunten
Leuke dingen, die soms niet ergens anders te krijgen zijn.
VerbeterpuntenWel wat prijzig.
Hartelijk dank voor jouw mooie review. We zien je uiteraard graag nog eens terug en wensen jou veel plezier met jouw aankopen.
Pluspunten
Het retoursturen riep bij mij in eerste instantie wat vragen op, maar na een mail te hebben gestuurd en heel snel reactie te hebben gehad is het zonder problemen gelukt.
VerbeterpuntenMakkelijker als er al een retourformulier bij de bestelling zit. Ik merk dat ik persoonlijk wat kriebelig wordt als ik eerst weer een formulier moet uitprinten (op mijn werk) en daardoor de boel niet direct kan afhandelen.
Hartelijk dank voor jouw uitgebreide en mooie beoordeling. We zijn druk bezig om de retouroplossing te verbeteren. Dus hopelijk kan dat in de toekomst inderdaad eenvoudiger.
Pluspunten
Zeer sneel service en goed op de hoogte gehouden tijdens proces!
Hartelijk dank voor jouw prachtige review. Veel plezier met de luiertas.
Pluspunten
Snelle levering, leuk kaartje bij de bestelling
Pluspunten
Levering met lief kaartje erbij. Leuk ingepakt.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.