Pluspunten
Originele babyspullen.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kwaliteit Wikkeldeken.
VerbeterpuntenIk had even moeite met het vinden van wat ik zocht op de website.
Pluspunten
Super snelle levering en de luiertas die ik bestelde was veel goedkoper dan bij andere webshops.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke spullen, snelle levering.
Pluspunten
Super snelle levering en een heel leuk en net iets aparter assortiment
VerbeterpuntenSommige links in de website werken niet goed; je moet in het keuzemenu bijvoorbeeld twee keer op je keuze klikken (via de telefoon). Ook wanneer je via quickview iets in je winkelmandje wil doen, krijg je nergens een melding of het er ook in zit. Hierdoor meerdere keren op een item geklikt, zat ook meerdere keren in mijn winkelmandje maar hier kon ik het aantal niet meer veranderen waardoor ik het eerst helemaal moest verwijderen om toen weer te gaan zoeken op de website waar het stond en er eentje van in mijn winkelmandje te stoppen. Kortom; kleine aanpassingen om de gebruikersvriendelijkheid van de website van verbeteren.
Pluspunten
Leuk assortiment, snelle en gratis evering (in de avond!) en daarnaast 5% korting. Vanaf nu ben ik vaste klant en ontvang ik zelfs 8%.
Pluspunten
Snelle levering korting vaste klanten 8%
VerbeterpuntenGratis levering vanaf 25 EUR?
Pluspunten
Wat een super vriendelijke service! er was iets niet goed gegaan bij de post maar dankzij jullie hulp kwam het pakje toch nog op tijd!
Pluspunten
Geen bezorgkosten en gratis retourneren. SUPER!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en mooie producten
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
Levertijd en prijs
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.