Pluspunten
Snelle levering, leuke en veel verschillende spullen
Pluspunten
telefonische een goede, begripvolle en geduldige begeleiding en advies
Verbeterpunten--
Pluspunten
wij zijn overall zeer tevreden over bedankt daar voor vr: gr henk en gerda
Pluspunten
Hip en uitgebreid assortiment. Snelle levering.
Pluspunten
Doet wat het belooft, maar dit is pas mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Het merk Dirkje kende ik en was tevreden over de kwaliteit van het merk en de heel leuke kleding!
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
Pluspunten
Fijne service en snelle levering
Pluspunten
Mooi ingepakt in leuk papier
VerbeterpuntenBeetje jammer dat het ingepakt was als kadootje maar het prijskaartje er nog aan zat
Pluspunten
Goede communicatie. Per stap in t proces een nette mail. Aflevering volgens afspraak.
Pluspunten
Leuke spullen
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Hebben volgens verzoek een seintje gegeven over een artikel dat weer beschikbaar was. Vervolgens een snelle levering na bestellen.
Pluspunten
duidelijke mails en snelle levering!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.