Pluspunten
Leuke producten!
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Snelle levering, leuke producten
Pluspunten
Mooie unieke producten ...,en recyclage ,milieuvriendelijk ...dacht ik ;)
Pluspunten
Snel en mooi geleverd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Makkelijk bestellen,snelgeleverd
Pluspunten
Het is fijn dat je bij de bestelling kan aangeven wanneer je het product geleverd wilt hebben. Het product wordt snel en netjes geleverd en voldoet aan de omschrijving/foto op de website
VerbeterpuntenHet product werd eerder geleverd dan de dag en tijd waarop ik aangegeven had dat ik wilde dat het geleverd werd. Ik had zeer bewust voor die dag en tijd gekozen, omdat ik zeker wist dat ik dan thuis zou zijn. Dit heb ik zelf niet als een probleem ervaren, maar is wel een beetje vreemd als je een lever datum en tijd kunt aangeven.
Pluspunten
Het doet gewoon wat het zegt. Assortiment is leuk en breed.
VerbeterpuntenIk had 2 brooddozen besteld en ben dan toch verrast over het formaat. Zeker de skiphop lunchbox bleek vanochtend bij de boterhammen smeren echt te klein. Is echt bedoeld voor 1 boterham en een beetje fruit. Het zou wel handig zijn om een beter beeld van formaat te krijgen. De lunchbox met het vosje is ook veel kleiner dan ik me had voorgesteld maar die is wel goed voor fruit en rauwkost. Ik gebruik nu de combinatie van de 2. Wat er nog verbeteren kan is dus meer of andere informatie over hoe groot dingen zijn.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenAltijd gratis levering, niet vanaf een bepaald bedrag.
Pluspunten
originele producten.
Ik was teleurgesteld dat de kleuren van mijn product veeeeel minder intens waren dan op de foto.
Pluspunten
Mooie website.leuke producten, snelle levering, prima communicatie
VerbeterpuntenIk begreep dat de armband geleverd werd in een fluwelen tasje, dat viel een beetje tegen, armband was heel mooi
Pluspunten
Alles prima geregeld. Netjes ingepakt en op tijd geleverd op het gewenste adres.
VerbeterpuntenDoe de retoursticker bij de verpakking. Nu moet je eerst via de mail deze aanvragen. Erg omslachtig.
Pluspunten
Leuk assortiment!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.