Pluspunten
Leuke site, overzichtelijk en schattige spullen
Verbeterpunten--
Pluspunten
Eerlijke en snelle communicatie over te leveren producten.
Pluspunten
Duidelijke site .,snelle levering.groot assortiment
Pluspunten
Ondanks dat ze dicht waren voor vakantie kreeg ik toch meteen de volgende dag mijn bestelling binnen! Super!
Pluspunten
Mooie kleding en ik had het snel binnen
Pluspunten
Leuke spullen, makkelijk te bestellen, snelle levering en ook telefonisch contact mogelijk. Ruilen ook makkelijk en snel. Duim hoog
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering Kon het de ochtned na bestellen al ophalen
Juiste fotos op site plaatsen
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Lage verzendkosten, daardoor goedkoopste prijs.Snelle levering en prima service.
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Mooie, overzichtelijke website, mooie en originele producten!
Pluspunten
Hele snelle levering! Geweldig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie kinder/baby artikelen. Snelle afhandeling en levering!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Mooie kwaliteit, snelle en correcte afhandeling.. Erg leuke prensentjes erbij ... Top
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.