Pluspunten
Snelle communicatie via mail
VerbeterpuntenAktie bleek op. Maar geen briefje erbij dat hij op was en na geleverd wordt. Voor de volgende keer misschien slim om dit te communiceren met de klant.
Pluspunten
Er zijn veel leuke originele cadeautjes te vinden bij Ikbenzomooi.nl. Na wat moois uitgezocht en besteld te hebben werd alles de volgende dag geleverd. Echt super snel! Een mooie bijkomstigheid is dat je met je bestelling Het Ronald McDonald Kinderfonds steunt. Ik kom hier graag nog eens terug!
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
snelle levering goedkope prijs
Pluspunten
Snel toesturen poster na bestelling. Persoonlijk contact bij afhandeling klacht. Heel fijne oplossing van de klacht.
VerbeterpuntenReactie op klacht kan nog sneller.
Pluspunten
Goede en vriendelijke communicatie, ga zo door!
Pluspunten
Zeer snelle levering, keurig verpakt in recycle-doos.
Pluspunten
Leuke gemakkelijke website, snelle levering!
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Snelle levertijd, goede producten en goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Betrouwbar bedrijf met mooie spulletjes voorkinderen en baby's, van kleding tot spulletjes voor de slaap kamer
Pluspunten
Hele snelle levering. Erg leuk kaartje bij de bestelling. Snel antwoord op eventuele vragen. Veel keuze.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
vlotte verwerking snel antwoord
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.