Zou sieraden in een leuk doosje verpakken, heeft het net iets meer.
Pluspunten
Mooie producten en snelle levering
Pluspunten
Goede service en groot assortiment!
Pluspunten
Snelle service, goede prijs
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenIk had ervoor gekozen dat ik het bij de readshop zou ophalen, maar dat bedrijf wilde het retour sturen omdat jullie geen contract met hun hebben. Dus ik had bijna niets ontvangen. En ik krijg te horen dat ik iets fout heb gedaan. Hier zit je niet op te wachten.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat ontzettend vervelend dat u zo te woord bent gestaan door de medewerkers van de Readshop. U heeft namelijk niets fout gedaan! Namens PostNL en ons hiervoor onze excuses. Ik ga u per mail een compensatie toesturen en wens u veel plezier met uw aankopen.
Pluspunten
Product was niet op voorraad en ik zou bericht krijgen wanneer het er weer zou zijn. Ik heb maar 2 dagen hoeven wachten, heel fijn!
VerbeterpuntenPrijs en service heel goed, houden zo!
Pluspunten
Snel geleverd en van goede kwaliteit
Pluspunten
Supersnelle levertijd èn vlotte reactie op vraag via de mail
Pluspunten
fijne prijzen
Verbeterpuntenproblemen met communicatie en aflevering
Bedankt voor uw review. Wat jammer dat u niet tevreden bent over de aflevering en communicatie. Zojuis heb ik dit nagevraagd bij mijn collega. De besteld tipi is namelijk op een ander tijdstip geleverd omdat deze persoonlijk is bezorgd vanwege de lengte. Dit kon echter niet 's avonds en na overleg is deze toen op zaterdg bezorgd. Onze excuses hiervoor. We doen er alles aan om op zo spoedig mogelijk te leveren met producten met levertijd is dit alleen niet altijd mogelijk binnen het gekozen tijdvenster. Hier wordt aan gewerkt maar momenteel kunt u nog een datum kiezen die eerder ligt dan de genoemde levertijd. In dat geval kunt u het beste geen dag kiezen maar de keuze die hoort bij de "Producten met levertijd".
Pluspunten
Goede service, correct en betrouwbaar!
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.