Pluspunten
Snelle en goede levering van het product
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed kwaliteit leuke duidelijke site. Veel dingen dat je als cadeau kon doen maar die je zelf graag wilt hebben ;)
VerbeterpuntenEr staat volgende dagen huis. Maar ok had t overgemaakt en dan duurt t langer dan 1 dag
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, mooie producten
VerbeterpuntenWebsite werkt slecht op mobiel, vrij prijzig soms
Pluspunten
Hele snelle levering alles netjes verpakt!
VerbeterpuntenHeb eigenlijk niets negatief
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenTerugkoppeling geven aan vragen en of opmerkingen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik heb uw bestelling nagekeken en u had inderdaad een opmerking hierbij geplaatst. Mijn excuses dat hierop niet is gereageerd. Ik heb hier gelijk een aantekening van gemaakt en dat aangegeven aan mijn collega die de bestellingen verwerkt. Zodat dit voortaan gelijk opgepakt zal worden. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
snel bezorg
Verbeterpuntenmaar de kwaliteit is niet zo goed als de beschrijven op de website
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Over welk item gaat het en wat is er niet naar wens? Hoor graag van u.
Pluspunten
Mooie spullen en zeer snelle levering!
Pluspunten
Prima site, prima bezorgproces, zeer vriendelijk kaartje bij bestelling
Pluspunten
Super snelle levering!!
Pluspunten
Werd zoals afgesproken op tijd geleverd. Mooi product
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.