Pluspunten
Betrouwbaar en snelle levering
VerbeterpuntenTot nu toe te weinig ervaring mee om dit aan te kunnen geven.
Pluspunten
Vlotte afhandeling
Pluspunten
Goede producten en snelle levering
Pluspunten
mooie dekentjes , vooral de zwart met wit. supersnelle levering! echt top
Verbeterpuntengeen verbeterpunt, maar zocht ook iets dikkkere deken wit met zwarte figuurtjes voor ledikant ! ze zijn nergens te krijgen alleen voor wiegjes
Pluspunten
- snelle levering - goed op de hoogte gehouden van verloop bestelling - goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpunten- betere product informatie op de site
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levertijd
VerbeterpuntenIk was heel blij toen ik zelf een bezorg dag- en tijd mocht kiezen. Ik heb toen aangegeven dat ik mijn pakket op woensdag wilde laten bezorgen omdat ik wist dat ik toen thuis zou zijn. Ik was dan ook erg verbaasd toen ik bericht kreeg dat mijn pakket dinsdag bezorgd zou worden. Uiteindelijk is het bij de buren bezorgd dus was het niet zo erg maar een verbeterpunt zou zijn om de keuze van de klant met betrekking tot bezorging beter in de gaten te houden.
Pluspunten
Verbeterpuntenzou sneller geleverd kunnen worden
Pluspunten
De wijze van levering.
Verbeterpuntenbeloofde afgesproken 8% korting niet in mindering gebracht.
Hartelijk dank voor uw review. Als het goed is heeft de klantenservice inmiddels al contact met u opgenomen over de korting. Deze ging er niet automatisch af omdat er al een andere kortingscode actief was. Dit is als het goed is nu aangepast voor u. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Pluspunten
Je bestelling komt zeker aan geen oplichters.
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke communicatie.
Pluspunten
Snelle leverbaarheid en vriendelijkheid
VerbeterpuntenBezorgkosten kunnen lager
Pluspunten
Mooie collectie en aangename vaste klanten korting
VerbeterpuntenNvt
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.