Heb een broodbakje besteld en er zat ondanks het dichte folie, een beestje in.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat ontzettend vervelend. Dit is vermoedelijk tijdens de productie gebeurt. Wij kunnen helaas niet alle bakjes openen om dit te controleren en het is ook nog niet eerder voorgekomen. Omdat we dit echter heel vervelend vinden ontvangt u van ons een passende tegemoetkoming via de mail.
Pluspunten
Betrouwbaarheid daar heb ik nog geen ervaring mee, maar de eerste keer is een positieve ervaring! kwaliteit lijkt mij ok op de eerste oogopslag, ik heb nog nooit dit merk gekocht dus even afwachten na de wasbeurten.
Verbeterpuntennog geen tips
Pluspunten
Bereidheid om dingen die er niet zijn voor je te bestellen, wat fijn is. Fijne website.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt en product voldoet aan de verwachting.
Pluspunten
Doen wat er is afgesproken en het wordt keurig verpakt geleverd
VerbeterpuntenIk miste een instructie in de verpakking voor het eventueel retour sturen.
Pluspunten
Prima communicatie!
VerbeterpuntenTip: Producten van Z8 bijv. in de winter de sjaal + mutsen!
VerbeterpuntenMeer uilen kussens fairttrad
Pluspunten
Goede site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
Pluspunten
Mooie site met mooie kwaliteit spullen!
Pluspunten
Het werkt binnen een dag geleverd op de afgesproken tijd.
VerbeterpuntenIk heb 3 tassen besteld (shoppers) deze vond ik tegenvallen in het echt. En ze waren ook ligt beschadigd kleine deukjes en krasjes ze waren dan ook niet apart van elkaar verpakt en beschermend materiaal.
Pluspunten
Leuke hippe artikelen !!
VerbeterpuntenKleuren van artikelen die je kunt bestellen beter afstemmen met de foto's. Het verpakkingsmateriaal (plastic) van sommige artikel was gescheurd of open.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.