Pluspunten
VerbeterpuntenNvt ik ben tevreden!
Prijs. Precies hetzelfde art. is bij Babypark 10 Euro goedkoper, dus ca. 33% goedkoper.
Hartelijk dank voor uw review. Ik heb het betreffende artikel nagekeken. Exact dezelfde kleur heb ik niet kunnen vinden. Mocht u de link wel hebben. Dan ontvang ik deze graag. Ze hebben wel ledikantdekens van Jollein maar dan weer andere kleuren en in de aanbieding. Wij hebben echter ook een actie lopen van Jollein waarbij u 10% kortig krijgt. Hier heeft u geen gebruik van gemaakt maar ik het heb bij deze bij wijze van uitzondering aan u overgemaakt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten!
Pluspunten
Snel, correct. Mooie kwaliteit
Pluspunten
ben erg positief over de snelle levering en zal zeker eerst altijd hier kijken als ik iets leuks als een kraamkadootje zoek
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geweldige leuke kleertjes, je wordt er een beetje hebberig van in positieve zin. je weet niet wat je moet kiezen, zoveel keus. leuk dat er artikelen zijn die in babymaten en in kindermaten te verkrijgen zijn. dan kan ik mijn dochters van 5 mnd en van 6 hetzelfde kleden.
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment?
Pluspunten
Fijn dat ik aan kon geven wanneer en waar het bezorgd moest worden.
VerbeterpuntenEr zat geen pakbon bij, is wel handig ivm garantie
Pluspunten
Super snelle aflevering
VerbeterpuntenGeen factuur/pakbon in het pakketje. Zou ik toch graag ontvangen.
Ik heb mijn twee bestellingen nog steeds niet ontvangen.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Een aantrekkelijke webwinkel met mooie producten! Goede communicatie per mail, nadat er iets mis was gegaan met leveren.
VerbeterpuntenHelaas ging er iets mis met leveren. Na mailen over en weer kwam mijn bestelling ruim een week later binnen dan de bedoeling was. Mijn dochtertjes konden dan ook de sieraadjes niet dragen op hun feest! Het overzicht van de te bestellen artikelen (dus in de winkelwagen) vond ik persoonlijk niet duidelijk (het ging om 3 sieraden, met 3 bedels, waarop 3 verschillende namen stonden). Uiteindelijk een paar keer overnieuw begonnen, waarna ik dacht: 't zal wel goed zijn. Dat was het uiteindelijk ook! ;-)
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.