Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle reactie, snelle levering.
VerbeterpuntenAan de dure kant.
Pluspunten
Pluspunten
Snel geleverd en uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Netjes op tijd bezorgd. Met het hangertje erbij.
Pluspunten
Snelle levertijd. Beschikbare kortingscodes. YouTube filmpjes van producten.
Duidelijkheid over de prijs en wel of geen leveringskosten
Hartelijk dank voor uw review. Ik heb uw bestelling nagekeken. en begrijp uw opmerking en zal dit uitleggen. U hebt een kortingscode gebruikt waardoor de prijs onder de grens van gratis verzending zakt (namelijk €49,00). Daardoor betaald u alsnog de verzendkosten. In zo een geval kunt u het beste het bedrag weer aanvullen tot €49,00 zodat u optimaal gebruik kunt maken van de kortingscode plus gratis verzending.
Pluspunten
Goedkope verzendkosten en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering!
Retourprocedure makkelijker maken (antwoordnummer publiceren)
Pluspunten
Goede prijs en mooie producten
Pluspunten
Snelle levering en snelle reactie op gestelde vraag.
Kader waarin korting o.i.d. ingevuld kon worden werkte bij mij niet.
Pluspunten
Goede en adequate service!
VerbeterpuntenIk kreeg op 31 dec mijn levering met daarbij een code voor een gratis levering van een volgende bestelling. Die was echter geldig tot 31 dec en dus had ik er niet zoveel aan. Nadat ik hier melding van gemaakt heb kreeg ik een nette mail waarin werd aangegeven dat dit aangepast was naar 31 dec 2015, een goede respons dus!
Hartelijk dank voor uw mooie review. U heeft helemaal gelijk wat de code betreft en kunt deze daarom nog tot 31 janauri 2015 gebruiken. Ik wens u veel plezier toe met uw aankoop. Tot zien op Ikbenzomooi.nl.
Pluspunten
Fantastische site. Besteld een roze baby-badjasje met sterren. Uitstekende kwaliteit. Heerlijk zacht. Snelheid versturen pakket. Prima. Een constante goed communicatie per mail, over de status van het pakket.
VerbeterpuntenMet/in het pakket de bon of afleverbon meesturen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat u zo blij bent met onze webshop en de badjasjes. We zien u graag nog eens terug.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.