Pluspunten
Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen.
VerbeterpuntenOp de website kon ik aangeven wanneer ik mijn bestelling wilde ontvangen: vrijdagmiddag 2 januari tussen 12.30 en 14.30 uur. Omdat ik verwachtte dat er een pakketbezorger aan de deur zou komen, ben ik die hele middag thuis gebleven. Helaas kwam er helemaal niemand en heb ik mijn bestelling die dag niet ontvangen; de volgende middag kreeg ik mijn bestelling via de brievenbus binnen. Jammer, want ik ben die vrijdag dus voor niets thuisgebleven; bovendien bleek mijn bestelling, in tegenstelling tot wat de website deed vermoeden, gewoon in de brievenbus te kunnen.
Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat u op het pakketje heeft zitten wachten. Voor brievenbuspakjes hoeft u inderdaad niet thuis te blijven. Ik begrijp echter dat het voor u niet duidelijk was dat dit een brievenbuspakje was. Helaas kunnen we dit niet per product splitsen waardoor u wel de mogelijkheid krijgt om een tijd op te geven. We gaan dit voortaan standaard bij elke bestelling controleren. En indien het een brievenbuspakje is dit ook doorgeven. Nogmaals sorry. Ik hoop dat het het bestelde product naar wens is? En zie u graag nog eens terug in onze webshop.
Pluspunten
Snel, helder en gemakkelijk
VerbeterpuntenEr zat geen mogelijkheid bij om het retour te sturen.
Bedankt voor uw bericht en beoordeling. Dat klopt. Alle retourinformatie vind u online en in uw account om zo papier en kosten te besparen. http://www.ikbenzomooi-baby-kinderen-kleding.nl/bezorging-en-retourneren/gratis-retourneren-binnen-nl/hoe-kan-ik-een-bestelling-retour-sturen/
Pluspunten
prachtige babyschoentjes!
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en veel plezier met uw mooi aankoop!
Pluspunten
Snelle bezorging en erg leuke spullen.
Pluspunten
Snelle levering originele spullen en betaalbaar. Ik had iets wat kapot was en is zeer snel en naar tevredenheid opgelost
Pluspunten
Snelle service en fijn dat bezeorgtijd wordt aangegeven. Goed dat er een snelle actie volgt op onder gegeven commentaar!
VerbeterpuntenJammer dat de gratis verzending van volgende pakket slechts minder dan 1 dag geldig was (pakket ontvangen op 31 december 2014 en gratis verzending tot 31 december 2014). Daardoor hebben wij geen gebruik kunnen maken van deze aanbieding. Na deze beoordeling is deze verlengd; uitstekende service dus!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. De kortingscode is verlengd tot 31 januari. U kunt dus nog heel de maand gebruik hiervan maken.
Pluspunten
Chatfunctie op de site werkt perfect. 1545 besteld en volgende dag al in huis. Top!!!!
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Goede prijs en super service
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntentot nu toe geen
Pluspunten
Sinterklaas kado gekocht, snelle levering, echter he geleverde artikel bleek bij ontvangst kapot. Aangezien de tijd drong namen de meiden direct actie en ontving ik een snelle reactie+oplossing!!!!
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, leuk assortiment, goede comunicatie
Pluspunten
De snelle levering
VerbeterpuntenBij andere webwinkels is dit gratis levering, had ik dit geweten op voorhand had ik niet bij jullie besteld, maar het was een impulsaankoop.
Pluspunten
Verbeterpuntenik vond het raar dat ik 3,95 euro aan verzendkosten moest betalen, terwijl het gewoon in een kleine envelop via de brievenbus werd verstuurd (met postzegel)... Je wordt dus als klant met onnodige kosten opgezadeld.
Hartelijk dank voor uw review. Ik begrijp uw standpunt. Wij hanteren echter standaard voor iedereen dezelfde bijdrage in de verzendkosten. Deze zijn overigens €3,49 en geen €3,95. En vanaf €49,00 zelfs gratis. En dit wordt vooraf duidelijk vermeld. Wij kunnen deze lage verzendkosten alleen aanbieden met één algemeen tarief onafhankelijk van het gewicht. De daadwerkelijke verzendkosten, verpakkingskosten en handelingskosten zijn gemiddeld per bestelling veel hoger. Ik hoop dat het zo voor u duidelijk is. Wist u overigens dat u op al uw volgende bestellingen 8% klantenkorting ontvangt? Alle informatie hierover vind u hier: http://www.ikbenzomooi-baby-kinderen-kleding.nl/tips/klantenkorting/.
Haltestraat 82
4411NH Rilland
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.