X

Mooie en goede kwaliteit en snel...

Mooie en goede kwaliteit en snel geleverd

Top service!!

Prinsessenjurk besteld voor de 4e verjaardag van mn dochter. Volgens post NL was het 2 dagen terug al bezorgd in de brievenbus maar hier zat niks, jullie opgebeld en hebben het heel erh snel geregeld en een nieuwe jurk ingepakt zodat ze toch haar cadeautje heeft over 2 dagen! Gelukkig niet meer nodig geweest de nieuwe zending. Maar echt een goeie service en hele snelle reactie op de mail!

Alles naar behoren

Alles naar behoren

Ik bestel liever rechtstreeks bij Het Betere Merk

Ik bestel liever rechtstreeks bij Het Betere Merk dan indirect (via bol.com). Als ik het artikel bij Het Betere Merk koop, is het goedkoper en heb ik mijn bestelling eerder in huis. Bovendien wordt een en hetzelfde artikel door bol.com niet bij een afhaalpunt geleverd en door Het Betere Merk wel. Ook dat vind ik een groot voordeel. Bovendien zijn de opgegeven maten correct en wordt het pakket keurig verpakt. Kortom: Het Betere Merk is een goed adres.

Duidelijke site

Duidelijke site. Binnen twee drie dagen binnen.

Snelle levering, producten komen overeen met de webshop

Reviewscore is�2

Netjes geleverd

Netjes geleverd, en echt prachtig

Gewoon Goed

Snelle levering en was na verwachtingen.

Snelle levering!

De eenhoornjurk had ik gewoon al de volgende dag in handen, wat erg fijn was, omdat ik eigenlijk veel te laat besteld had! Super!

Wauw wat een super goede kwaliteit!

Wauw wat een super goede kwaliteit!! 3 kleedjes besteld en alle 3 top!! Heel blij mee!!

Prachtige jurk met mooie accessoires

Prachtige jurk met mooie accessoires. Mijn dochter is er heel blij mee

Mooi aanbod

Mooi aanbod, werd snel geleverd. Onze dochter was erg blij met de mooie jurk. Dikke stof. En veel leuke assecoires erbij.

Columbusweg 4 F

4462 HB Goes

085 060 83 10

Over Het Betere Merk

is dé webshop voor wie op zoek is naar een prachtige prinsessenjurk voor een meisje. Bij Het Betere Merk vind je een breed en uniek assortiment aan prinsessenjurken, speciaal ontworpen voor kinderen die zich willen verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur. Of je nu een Frozen Elsa jurk zoekt, een klassieke roze prinsessenjurk kind, of stoere accessoires, wij bieden verkleedkleding van hoge kwaliteit, met oog voor detail en luxe afwerking. De jurken zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam. Veel ouders zijn verrast door de kwaliteit, zeker gezien het aanbod van een goedkope prinsessenjurk die toch luxe oogt. Onze jurken zijn perfect voor verkleedpartijtjes, verjaardagen of gewoon voor eindeloos fantasiespel. Populaire thema’s zoals Frozen en Elsa zijn altijd op voorraad, inclusief bijpassende accessoires zoals kroontjes, toverstaffen, handschoenen en prinsessenschoenen. Het Betere Merk bestaat al sinds 2007 en is uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf met duizenden tevreden klanten. Wij leveren snel, op werkdagen voor 23:59 besteld is vaak de volgende dag in huis. Met een klantgerichte service, 30 dagen retourrecht en duurzame verpakkingen staan we bekend als een betrouwbare webshop. De bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden in ons magazijn in Goes, Zeeland! Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 blijkt dat klanten vooral blij zijn met onze snelle levering, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze. Zoek je een mooie én betaalbare prinsessenjurk voor je meisje? Dan ben je bij Het Betere Merk aan het juiste adres. Ontdek nu ons assortiment prinsessenjurken en tover elk kind om in haar favoriete Frozen prinses.