Zeer ok!

Zeer ok!

Snelle reactie op n telefonische klacht

Snelle reactie op n telefonische klacht

X

Goede service.Had de kleedjes voor een...

Goede service.Had de kleedjes voor een tweeling besteld.Spijtig was er maar 1 geschenkje. Voor beide een cadeautje zou leuk zijn.De meisjes vinden dat vast super.Alvast bedankt.Graag een reactie.A.Vinckx

Voor de 2e maal jurkjes besteld.

Voor de 2e maal jurkjes besteld. Afhandeling vlot en goed. Via track en trace goed te volgen. Jurkjes van goede kwaliteit. Ik ben tevreden.

Snel bezorgd goede kwaliteit en pasmaat

Snel bezorgd goede kwaliteit en pasmaat

De vriendelijkheid van de bezorger en de snelheid van leveren.

De vriendelijkheid van de bezorger en de snelheid van leveren.

Ik vind de snelheid van bestellen en...

Ik vind de snelheid van bestellen en leveren erg goed. Krijg wel een te late reactie via mail / Whatsapp. Toen had ik al besteld. Neefje is erg blij met zijn Elsa jurk vlecht etc. Zijn moeder gaat waarschijnlijk meer dingen bestellen voor erbij. Blije kids is blije ouders

Snelle afwikkeling van mijn bestelling...

Snelle afwikkeling van mijn bestelling zodat het bezorgd kon worden, brievenbuspakket, goed verpakt

Frozen jurk.

Frozen jurk besteld voor mijn dochter, volgende dag al binnen. Kind kan niet gelukkiger en de jurk ziet er super uit !

X

Op tijd bezorgd!Naar verwachting is het...

Op tijd bezorgd!Naar verwachting is het oke!

snel bezorgd en voldoet aan de...

snel bezorgd en voldoet aan de verwachting

Leuk product

Snelle verzending! Prima service, leuk product

Snelle en nette verzending

Snelle en nette verzending

Topservice

Er ontbrak iets in het pakketje, maar werd snel nagestuurd!

Top webwinkel

Top webwinkel. Er ging iets mis aan mijn kant met bestellen en aan de andere kant met verzenden. Dit hebben deze mensen heel snel en flexibel opgelost. Zij snappen wat klantenservice inhoud.

X

Wat mij betreft kan het niet beter

Wat mij betreft kan het niet beter. Super snel en keurig verpakt. Ook vind ik het fijn dat het door postNL bezorgd word.

Een snelle bezorging

Een snelle bezorging

Geweldige klantenservice en snelle levering

Voor mijn kleindochter een set van twee prinsessenjurkjes besteld, de volgende dag krijg ik een telefoontje van de klantenservice dat 1 van de jurkjes helaas niet leverbaar is en of ik daarvoor een ander jurkje wil uitzoeken, geweldig toch dat ze je zo snel op de hoogte brengen en diezelfde dag regelen dat mijn bestelling ook nog wordt geleverd. En wat nog mooier was zijn de geleverde jurkjes, prachtige kwaliteit en zelfs nog mooier dan de foto’s. Dankjewel “Het betere merk” ik vind jullie een top bedrijf en mijn kleindochter voelt zich echt een prinsesje ;)

Columbusweg 4 F

4462 HB Goes

085 060 83 10

Over Het Betere Merk

is dé webshop voor wie op zoek is naar een prachtige prinsessenjurk voor een meisje. Bij Het Betere Merk vind je een breed en uniek assortiment aan prinsessenjurken, speciaal ontworpen voor kinderen die zich willen verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur. Of je nu een Frozen Elsa jurk zoekt, een klassieke roze prinsessenjurk kind, of stoere accessoires, wij bieden verkleedkleding van hoge kwaliteit, met oog voor detail en luxe afwerking. De jurken zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam. Veel ouders zijn verrast door de kwaliteit, zeker gezien het aanbod van een goedkope prinsessenjurk die toch luxe oogt. Onze jurken zijn perfect voor verkleedpartijtjes, verjaardagen of gewoon voor eindeloos fantasiespel. Populaire thema’s zoals Frozen en Elsa zijn altijd op voorraad, inclusief bijpassende accessoires zoals kroontjes, toverstaffen, handschoenen en prinsessenschoenen. Het Betere Merk bestaat al sinds 2007 en is uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf met duizenden tevreden klanten. Wij leveren snel, op werkdagen voor 23:59 besteld is vaak de volgende dag in huis. Met een klantgerichte service, 30 dagen retourrecht en duurzame verpakkingen staan we bekend als een betrouwbare webshop. De bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden in ons magazijn in Goes, Zeeland! Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 blijkt dat klanten vooral blij zijn met onze snelle levering, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze. Zoek je een mooie én betaalbare prinsessenjurk voor je meisje? Dan ben je bij Het Betere Merk aan het juiste adres. Ontdek nu ons assortiment prinsessenjurken en tover elk kind om in haar favoriete Frozen prinses.