De naam zegt het al.

Alles gaat goed, ben heel erg tevreden.

Goede service, snelle bezorging

Beschrijving klopt niet wat je binnen krijgt

Bestelling voor de tweede keer gewoon niet compleet. Jurk staat aangeboden MET accessoires op foto en beschrijving. En gewoon zit het er niet bij, moeten we het maar terug sturen met de hoop dat daarna wel erbij zit. Waarom kan het niet los verstuurd worden? Onze fout is het niet maar het probleem wel voor de verjaardag van ons kind, jammer voor 40 euro alleen één jurk. Achja fouten maken is menselijk maar balen is het wel

Goede service!

Meerdere keren besteld nu en één tip mocht er dan wel onverhoopt iets mis zijn wat kan gebeuren neem gewoon netjes contact op dan gaat opgelost worden, vaak al binnen één werkdag!

Toppie!

Leuke dingetjes en een fijne service! #kidsblijmetdespulletjes

goede service.

er was wat fout gegaan, na even mailen alles keurig recht gezet. geweldig gedaan. verjaardag gered.

Top service!

Snelle levering, er was 1 artikel per ongeluk niet mee geleverd. Een berichtje gestuurd en werd dezelfde dag nog verzonden.

Jurkjes besteld en de volgende dag binnen. Dochter is helemaal verliefd erop!

Netjes op tijd geleverd het artikel was zo als in de beschrijving.

Eerste ervaring met Het betere Merk was goed geen klachten.

Ik werd netjes gebeld, of het klopte dat ik het bestelde kwam afhalen. Ik had namelijk het verkeerde ingevuld.

Goede snelle service

Super leuk jurk en Ane geleverd !

Prima ervaring

Mooie artikelen

Snelle levering, goede prijs

Oké

Was vlot geleverd

Leuk kadootje !

Klantvriendelijke en snelle service

Ik had een jurkje voor mijn kleindochter besteld, maar bij ontvangst bleek dat er een best wel zichtbaar vlekje op een schouder zat. Na een telefoontje van mij waarin ik de situatie uitlegde, had ik na twee dagen al een ander jurkje in de bus. Mijn jarige kleindochter was erg blij met haar mooie jurkje!

Prima service, snelle reactie, mooi product

Er ging wat mis met de verzending (verkeerde product). Die avond direct een appje gestuurd, ik ontving onmiddellijk een reactie en de volgende middag al het juiste product ontvangen! Vandaar mijn opmerking ‘prima service’.

Super mooie jurken !!

Mijn dochtertje was helemaal gelukkig met de prachtige jurken! Ook voor een hele leuke prijs zou er zeker weer bestellen.

Mijn kleinkind is dolgelukkig met zijn spiderman pak! Top dus.

Prima ervaring. Leuke kwalitatieve kinder capes

Geen op en aanmerkingen. Prima service en product.

Snelle service, mooi product!

Het product werd snel en vlot geleverd. Het zijn mooie jurkjes en mijn dochter is er dol op!

Snel geleverd en alles top

Spider-Man pakje valt erg goed in de smaak

super leuk pakketje

een superleuk 4delig setje van finding nemo voor mijn petekindje die zot is van vissen. en voor dat geld is het echt een superleuk pakketje.

Levering was wat ik er van verwachtte

Snelle levering.

Supersnelle correcte levering!

Twee setjes spiderman-onderbroeken gekocht. Volgende dag meteen correct geleverd. Heel tevreden!

Columbusweg 4 F

4462 HB Goes

085 060 83 10

Over Het Betere Merk

is dé webshop voor wie op zoek is naar een prachtige prinsessenjurk voor een meisje. Bij Het Betere Merk vind je een breed en uniek assortiment aan prinsessenjurken, speciaal ontworpen voor kinderen die zich willen verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur. Of je nu een Frozen Elsa jurk zoekt, een klassieke roze prinsessenjurk kind, of stoere accessoires, wij bieden verkleedkleding van hoge kwaliteit, met oog voor detail en luxe afwerking. De jurken zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam. Veel ouders zijn verrast door de kwaliteit, zeker gezien het aanbod van een goedkope prinsessenjurk die toch luxe oogt. Onze jurken zijn perfect voor verkleedpartijtjes, verjaardagen of gewoon voor eindeloos fantasiespel. Populaire thema’s zoals Frozen en Elsa zijn altijd op voorraad, inclusief bijpassende accessoires zoals kroontjes, toverstaffen, handschoenen en prinsessenschoenen. Het Betere Merk bestaat al sinds 2007 en is uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf met duizenden tevreden klanten. Wij leveren snel, op werkdagen voor 23:59 besteld is vaak de volgende dag in huis. Met een klantgerichte service, 30 dagen retourrecht en duurzame verpakkingen staan we bekend als een betrouwbare webshop. De bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden in ons magazijn in Goes, Zeeland! Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 blijkt dat klanten vooral blij zijn met onze snelle levering, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze. Zoek je een mooie én betaalbare prinsessenjurk voor je meisje? Dan ben je bij Het Betere Merk aan het juiste adres. Ontdek nu ons assortiment prinsessenjurken en tover elk kind om in haar favoriete Frozen prinses.