Super snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Super snelle levering

Super snelle levering en perfect contact voor vragen

Snelle en goede levering

Nooit weer

Het bestelde jurkje kreeg ik niet aan bij mijn kleindochter omdat ik 1 mouw erin kreeg maar de andere niet. Het jurkje rafelde en de zijnaad van zowel het bovenstuk en onderkant was niet gestikt en zat los. De bijgeleverde staf was gebroken. Een enorme teleurstelling voor mijn kleindochter van 3,5 jaar.

Goede service, vriendelijk contact

Snelle reactie op mijn vraag. Goed geholpen. Snelle levering

Bestellen ging makkelijk

Goede keuze. Maat werd goed aangegeven en bestellen wees zich vanzelf.

Super snelle en nette afhandeling!

Dochter super blij met haar prachtige rapunzel jurk!

Super snel en mooiii

Keurig en netjes op tijd geleverd.

Keurig

Mooie jurk en snel geleverd

Snelle levering en mooie kwaliteit jurk. Alleen jammer dat de kortingscode niet werkte. Was tenslotte mijn eerste bestelling en kon dus geen gebruik maken van de korting.

Snelle levering!

Prima winkel, erg tevreden met het product en snelle levering!

Snelle levering, goed kwaliteit, ruime keuze. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mijn dochter gaat blij zijn.

Mooie jurkje, van frozen. Dun stof. Kwaliteit prijs verhouding is redelijk. Zou nog iets beter kunnen. Made in China. Maar niet direct wish kwaliteit. Mijn dochter gaat zeker weten blij zijn!

Op tijd geleverd en juiste artikel

Kleedje van Frozen gevraagd en gekregen. Mooie kwaliteit

Prachtig jurkje en leuke gratis handschoenen en toverstafje...

Alles wat afgesproken is ..is nagekomen..prima service...

Heel goed!!!

Heel tevreden met de aankoop.

Heel blij met aankoop, snelle levering goede service.

snelle levering heel tevreden

snelle levering heel tevreden

Geweldig snelle levering

Was binnen twee dagen binnen

Snelle levering, super service

Ondanks Corona snelle levering. In eerste instantie dacht ik dat de gratis kroon en staf niet meegeleverd waren. Appje gestuurd, binnen 5 minuten een antwoord. Het werd alsnog nagestuurd. Later kwam ik tot de ontdekking dat het toch in de doos erbij zat. Meteen weer een bericht ge-appt dat ik het nieuwe pakketje retour zou sturen. Wederom snel een reactie, het pakketje hoefde niet terug. Wat een service!!

Vertouwbaar winkel

Was mijn eerste keer hierop. Jammer had men mijn product niet meer. En hebben netjes terug betaald

Helaas was mijn pakketje zoek. Maar binnen 24 uur na mijn mail heeft dit bedrijf gezorgd dat er een ander pakketje werd afgeleverd. In corona tijd veel besteld, veel mis gegaan...maar nog door geen ander bedrijf zo netjes geholpen.

Gewoon prima levering en goed product

Voor de tweede keer een prinsessen jurk gekocht voor m’n dochter. Beide met een prima prijs kwaliteit verhouding. Levering ook zeer netjes. Dochter is er helemaal blij mee!

Betaalbaar en een geweldige Jurk

Goede service en een snelle levering

Mooie jurken snelle levering en leuke extra’s ik ben fan!

Columbusweg 4 F

4462 HB Goes

085 060 83 10

Over Het Betere Merk

is dé webshop voor wie op zoek is naar een prachtige prinsessenjurk voor een meisje. Bij Het Betere Merk vind je een breed en uniek assortiment aan prinsessenjurken, speciaal ontworpen voor kinderen die zich willen verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur. Of je nu een Frozen Elsa jurk zoekt, een klassieke roze prinsessenjurk kind, of stoere accessoires, wij bieden verkleedkleding van hoge kwaliteit, met oog voor detail en luxe afwerking. De jurken zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam. Veel ouders zijn verrast door de kwaliteit, zeker gezien het aanbod van een goedkope prinsessenjurk die toch luxe oogt. Onze jurken zijn perfect voor verkleedpartijtjes, verjaardagen of gewoon voor eindeloos fantasiespel. Populaire thema’s zoals Frozen en Elsa zijn altijd op voorraad, inclusief bijpassende accessoires zoals kroontjes, toverstaffen, handschoenen en prinsessenschoenen. Het Betere Merk bestaat al sinds 2007 en is uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf met duizenden tevreden klanten. Wij leveren snel, op werkdagen voor 23:59 besteld is vaak de volgende dag in huis. Met een klantgerichte service, 30 dagen retourrecht en duurzame verpakkingen staan we bekend als een betrouwbare webshop. De bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden in ons magazijn in Goes, Zeeland! Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 blijkt dat klanten vooral blij zijn met onze snelle levering, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze. Zoek je een mooie én betaalbare prinsessenjurk voor je meisje? Dan ben je bij Het Betere Merk aan het juiste adres. Ontdek nu ons assortiment prinsessenjurken en tover elk kind om in haar favoriete Frozen prinses.