Goede service, producten zoals omschreven. Snelle levering

Snelle levering en producten zijn zoals beschreven op de website!

De maatvoering van de Elsa schoentjes kwam overeen zoals beschreven. De producten waren snel verzonden en geleverd.

Prima levering en ook snel . Morgen geef ik de Elsajurk aan mijn kleindochter. Hij is prachtig dus ik denk dat ze de jurk geweldig vindt

Snelle accurate levering

De prijs was prima, de omschrijving was goed, fijn dat we werden gewaarschuwd dat de schoenen klein vielen. De levering was op tijd en het prinsesje dat de schoenen kreeg wilde ze niet meer uit doen, dus waarschijnlijk zaten ze ook lekker genoeg

Mooie prinsessenjurk voor prima prijs

Ik heb een hele mooie prinsessenjurk met goudkleurige schoenen aangeschaft voor mijn dochter. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle lereing. Top!

Goede prijs en oplossingsgericht

Besteld vanwege de goede prijzen. Helaas niet de volledige bestelling ontvangen, maar dit is direct opgelost en op een leuke manier.

Precies wat ik besteld had en op tijd geleverd in deze drukke tijd

Super verkoopbinnendienst die direct actie ondernam toen er iets fout was gegaan met de betaling

Top levering en product

Twee Elsa jurkjes besteld bij Het Betere Merk. De jurkjes werden heel snel geleverd en zijn van hele mooie kwaliteit, het geld zeker waard!

Leuke producten, mooie prijs en snelle levering.

Ik ben erg tevreden over de snelle afhandeling/ bezorging van bestelling

Ik ben erg tevreden over de snelle afhandeling/ bezorging van bestelling. Helaas is het product een maat te groot. Ik wil graag een maat kleiner bestellen van hetzelfde product.

Zowel bij de bestelling als aflevering,een dikke 10

Goede service en duidelijke communicatie.

Prima service, duidelijke communicatie en afspraak is afspraak.

Uistekend

Zeer snelle levering (tussen kerst en oud en nieuw ten tijde van Covid-19) en mooie verkleedjurken. Mijn nichtje zal er héél blij van worden.

snelle levering echt top

goede kwaliteit onze dochter is er heel blij mee

Snel en goed

Snel en goed

Goede produkten voor aantrekkelijke prijzen

Zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ga zeker weer bij deze webwinkel bestellen! Wij hadden een elsa jurk en een anna jurk, een pyjama en andere kinderkleding gekocht.

Super snel geleverd

Ik ben zeer tevreden

Super goede service en snelle levering

Was voor mij een onbekende site maar ben er erg enthousiast over. Je wordt goed op de hoogte gehouden, snelle levering en prijstechnisch zeer interessant.

Kwaliteit snel bezorgd

We zijn erg blij met de Elsa Frozen 2 5 delige set. Het ziet er allemaal stevig uit en de maat komt overeen met wat er beschreven is. De bestelling kwam ook snel binnen.

Voor het eerst besteld bij Het Betere Merk. Een Elsajurk en een Annajurk voor mijn kleindochters. Ze zijn heel mooi, meisjes zijn er blij mee. Snelle levering en goed verzorgd en verpakt

Goed en snel.

Goed en snel. Ik ben tevreden.

Mooie jurken.echte prinsessenjurk. Snel geleverd!!

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb niets ontvangen

Voldoet helemaal aan de verwachting

Wat een prachtjurk!

Ik heb een Frozen jurkje besteld en het was heel mooi. De rok heeft wel vier lagen en de stof voelt ook zacht aan. Hier gaat mijn prinsesje heel veel plezier mee beleven!

Columbusweg 4 F

4462 HB Goes

085 060 83 10

Over Het Betere Merk

is dé webshop voor wie op zoek is naar een prachtige prinsessenjurk voor een meisje. Bij Het Betere Merk vind je een breed en uniek assortiment aan prinsessenjurken, speciaal ontworpen voor kinderen die zich willen verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur. Of je nu een Frozen Elsa jurk zoekt, een klassieke roze prinsessenjurk kind, of stoere accessoires, wij bieden verkleedkleding van hoge kwaliteit, met oog voor detail en luxe afwerking. De jurken zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam. Veel ouders zijn verrast door de kwaliteit, zeker gezien het aanbod van een goedkope prinsessenjurk die toch luxe oogt. Onze jurken zijn perfect voor verkleedpartijtjes, verjaardagen of gewoon voor eindeloos fantasiespel. Populaire thema’s zoals Frozen en Elsa zijn altijd op voorraad, inclusief bijpassende accessoires zoals kroontjes, toverstaffen, handschoenen en prinsessenschoenen. Het Betere Merk bestaat al sinds 2007 en is uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf met duizenden tevreden klanten. Wij leveren snel, op werkdagen voor 23:59 besteld is vaak de volgende dag in huis. Met een klantgerichte service, 30 dagen retourrecht en duurzame verpakkingen staan we bekend als een betrouwbare webshop. De bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden in ons magazijn in Goes, Zeeland! Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 blijkt dat klanten vooral blij zijn met onze snelle levering, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze. Zoek je een mooie én betaalbare prinsessenjurk voor je meisje? Dan ben je bij Het Betere Merk aan het juiste adres. Ontdek nu ons assortiment prinsessenjurken en tover elk kind om in haar favoriete Frozen prinses.