Prinsessen jurk besteld voor mijn kleindochter Goede prijs en snel bezorgd!

Voor het eerst bestelt, en alles is perfect geleverd

Wat een super goede service!!!!

Er kwam 1 artikel kapot aan. Kan gebeuren. Ik mailde met een foto erbij van het artikel. De volgende dag had ik al een nieuw artikel in huis. Echt geweldig!!!!!

Snel geleverd, ziet er goed uit, mijn kleindochter zal zich hierin een echt prinsesje voelen.

Voor het eerst wat besteld en dik tevreden, voor herhaling vatbaar. Bedankt

Snelle service, netjes verpakt

Snelle service, netjes verpakt. Niet de duurste.

Achteraf toch nog goed gekomen

Via bol.com verkleedschoenen met tiara gekocht. Tiara niet meegeleverd. Klacht ingediend. Helaas geen reactie van jullie. Tot mijn verrassing werd de tiara alsnog bezorgd met een extra sleutelhanger als cadeautje.

Snelle verzending

Jammer dat de maten in centimeters er niet bij stonden. Bijvoorbeeld hoofdmotief bij de muts en lengte van de sjaal. Nu de grootste maat gegokt maar helaas nog wat aan de kleine kant voor onze dochter. De webshop werkt verder prima en ook de betaling en verzending waren dik in orde!

Het jurkje dat ik had besteld, was uitverkocht. Heb een andere jurkje naar eigen keuze mogen uitzoeken, zonder bijbetaling. Zeer vriendelijk. Hele goede service. Bedankt daarvoor. Mijn dochter is enorm blij met haar Elsa jurk

Ondanks drukte , toch snelle levering

Leuke cadeautjes voor een leuke prijs

Leuke site, prijzen en snelle levering.

Super blij mee mooie jurken bedankt.

Alles verliep vlot

Alles ging vlot

Prima geleverd, ziet er goed uit en nu hopen dat het allemaal past (is voor Sinterklaas)

Leuke verkleedjurk gekocht

Had nog een vraag over de jurk. Snel antwoord gekregen. Snelle levering en alles zoals het hoort.

Snelle levering mooi product

Mooi product en snelle levering

Super geregeld

Netjes op de hoogte gehouden via de mail. En zoals beloofd de volgende dag in huis. Dus ook op tijd verstuurd.

De Elsajurk was snel verstuurd, door de drukte bij Post.nl duurde het even voor hij bezorgd was.

Super bedrijf

Zeer goede ervaring, snelle levering, er was iets kapot, direct opgelost, volgende dag een nieuwe ervoor in de plaats gekregen. Top bedrijf!

Mooie jurken

Voor het bestellen contact gehad met het betere merk, contact verloopt duidelijk en snel. Twee jurken besteld, vallen als de maat die benoemd staat op de website.

Snelle levering en een zeer acceptabele prijs!

Mooie duidelijke website met leuke artikelen! Zeker aan te bevelen. In slecht één dag al binnen. Prima, ga zo door.

Kledingmaat niet accuraat, verschil in grootte shirt / broek

Gekochte kleding is zeer onhandig qua maatvoering. Een pak gekocht voor kind van 4-6 jaar (maat 104/116) waarbij de broek te lang is en het shirt qua mouwlengte veel te kort (kind van 3). De muts is past helemaal niet zelfs (maargoed dat kan ook aan het kind liggen).

Mooie jurkjes... prima kwaliteit. Snelle levering

Columbusweg 4 F

4462 HB Goes

085 060 83 10

Over Het Betere Merk

is dé webshop voor wie op zoek is naar een prachtige prinsessenjurk voor een meisje. Bij Het Betere Merk vind je een breed en uniek assortiment aan prinsessenjurken, speciaal ontworpen voor kinderen die zich willen verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur. Of je nu een Frozen Elsa jurk zoekt, een klassieke roze prinsessenjurk kind, of stoere accessoires, wij bieden verkleedkleding van hoge kwaliteit, met oog voor detail en luxe afwerking. De jurken zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam. Veel ouders zijn verrast door de kwaliteit, zeker gezien het aanbod van een goedkope prinsessenjurk die toch luxe oogt. Onze jurken zijn perfect voor verkleedpartijtjes, verjaardagen of gewoon voor eindeloos fantasiespel. Populaire thema’s zoals Frozen en Elsa zijn altijd op voorraad, inclusief bijpassende accessoires zoals kroontjes, toverstaffen, handschoenen en prinsessenschoenen. Het Betere Merk bestaat al sinds 2007 en is uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf met duizenden tevreden klanten. Wij leveren snel, op werkdagen voor 23:59 besteld is vaak de volgende dag in huis. Met een klantgerichte service, 30 dagen retourrecht en duurzame verpakkingen staan we bekend als een betrouwbare webshop. De bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden in ons magazijn in Goes, Zeeland! Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 blijkt dat klanten vooral blij zijn met onze snelle levering, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze. Zoek je een mooie én betaalbare prinsessenjurk voor je meisje? Dan ben je bij Het Betere Merk aan het juiste adres. Ontdek nu ons assortiment prinsessenjurken en tover elk kind om in haar favoriete Frozen prinses.