Super snel

Super snelle en nette levering

Alles op tijd en als afgesproken.

Alles zoals afgesproken en op tijd

Hele goede service

Hele goede service en snel geleverd. Besteld en 2 dagen later al de bestelling binnen. Ook de prijzen zijn beter dan op andere sites. Heel tevreden en zal een heel blije kleindochter hebben met haar Frozen jurk.

Mooi en snel geleverd bestel volgende keer beslist weer.

Keurig op tijd met leveren, duidelijk.

Het artikel is zoals de omschrijving aangeeft. En ook de levertijd is zoals jullie aangeven

Groot assortiment, snelle levering

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Top en echt het betere merk !! Bedankt!!!

Top, snel en duidelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Super in deze nog al rare tijden

Ik bestelde uit België en lukt niet om te betalen. Ik stuurde mail en korte tijd kreeg ik antwoord. Opgelost was het nog niet maar werd alles in werking gezet om dit te doen slagen. Ik betaalde op 11 nov feestdag in belgie. Dacht dit zal even duren. Volgende dag lag heg pakketje in de bus. Echt top weinig meegemaakt. Tip maat 25 schoen is hier in belgie 25 niet klein die doorgaat voor 23.

Goede website, snelle levering

het artikel wat ik zocht was gemakkelijk te vinden en snel te leveren

Best goede ervaring

Makkelijk vinden op internet. Product omschrijving/ foto’s kunnen duidelijker.

Perfect netjes geregeld

Prima service zelfs met betalen hulp gekregen toen het niet lukte top bedrijf

alles was perfect in orde en de kwaliteit en kleuren waren zoals de foto liet uitschijnen : TOP!

Perfecte service!

Makkelijk te bestellen en correcte service.

Snel geholpen en snel bezorgd!

Binnen een dag reactie op mijn vraag via de mail. Eenmaal besteld was het de volgende dag al bezorgd.

Snelle levering, goed product.

Zie hierboven :) ik kom vaker bestellen!

Prima snelle service!

Zoals beloofd voor 22u besteld, de volgende dag geleverd. Het artikel is ook juist zoals het beschreven is. Alles top!

Jurk komt niet overeen met plaatje

Eenhoorn jurk besteld met lange rok. Op het plaatje oogt de rok heel wijd uit lopend, maar dat is in het echt niet zo. Was fijner geweest als er een foto was geplaatst waarop een model de jurk aan had, dan had je het kunnen zien. Niet terug gestuurd omdat je dan weer retour kosten moet betalen en had ook al verzendkosten. Ben je bijna 9 euro kwijt voor niks..... Dochter krijgt hem voor 5 dec. Ik hoop maar dat ze blij is want ze vroeg de jurk aan Sint omdat hij zo mooi rond draaide.....laten we hopen dat ie dat wel doet. Zou niet snel nu een tweede bestelling doen.

Prima binnen 1 dag de spullen thuis afgeleverd

Ik had een Elsa Frozenjurk besteld met bij passende schoentjes, de jurk is prima alleen de schoentjes hebben geen goede sluiting. Ben benieuwd wat hier aan gedaan kan worden de sluiting zit los en we kunnen ze niet bevestigen.

Heel erg goed, snelle levering

Bestellen en het bezorgen van het pakketje ging allemaal heel snel

Perfecte levering

Zeer snel geleverd. Artikels zien er leuk uit

Snelle en correcte levering

Een deel van mijn bestelling was niet voorradig, dat kwam na het weekend keurig netjes aan.

Verkleedkleding gekocht voor 5 december, nog niet uitgepakt dus, maar het ziet er goed uit.

Columbusweg 4 F

4462 HB Goes

085 060 83 10

Over Het Betere Merk

is dé webshop voor wie op zoek is naar een prachtige prinsessenjurk voor een meisje. Bij Het Betere Merk vind je een breed en uniek assortiment aan prinsessenjurken, speciaal ontworpen voor kinderen die zich willen verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur. Of je nu een Frozen Elsa jurk zoekt, een klassieke roze prinsessenjurk kind, of stoere accessoires, wij bieden verkleedkleding van hoge kwaliteit, met oog voor detail en luxe afwerking. De jurken zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam. Veel ouders zijn verrast door de kwaliteit, zeker gezien het aanbod van een goedkope prinsessenjurk die toch luxe oogt. Onze jurken zijn perfect voor verkleedpartijtjes, verjaardagen of gewoon voor eindeloos fantasiespel. Populaire thema’s zoals Frozen en Elsa zijn altijd op voorraad, inclusief bijpassende accessoires zoals kroontjes, toverstaffen, handschoenen en prinsessenschoenen. Het Betere Merk bestaat al sinds 2007 en is uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf met duizenden tevreden klanten. Wij leveren snel, op werkdagen voor 23:59 besteld is vaak de volgende dag in huis. Met een klantgerichte service, 30 dagen retourrecht en duurzame verpakkingen staan we bekend als een betrouwbare webshop. De bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden in ons magazijn in Goes, Zeeland! Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,2 blijkt dat klanten vooral blij zijn met onze snelle levering, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de ruime keuze. Zoek je een mooie én betaalbare prinsessenjurk voor je meisje? Dan ben je bij Het Betere Merk aan het juiste adres. Ontdek nu ons assortiment prinsessenjurken en tover elk kind om in haar favoriete Frozen prinses.