Beste klant, U kocht alleen een dakdoek geen complete tent. Het is inderdaad dat wij uitgepakte onderdelen niet retour nemen, dit staat ook duidelijk op onze website bij het artikel vermeld. Het dakdoek wat al uitgepakt is en over een gebruikt frame is gedaan, kunnen wij helaas niet meer als nieuw verkopen. U zal dit zelf als klant ook niet meer als nieuw accepteren. De onderdelen die wij verkopen zijn altijd passend op de door ons aangeboden tenten, Wij zijn geen onderdelenleverancier voor andere merken die geen onderdelen willen of kunnen leveren. Bij twijfel had u ons op voorhand ook kunnen bellen of mailen, dan was deze review bespaard gebleven. We kunnen u eventueel wel een passend frame aanbieden van dit model dak, u mag ons hierover contacten.
Beste klant, Onderdelen bieden wij aan voor de producten die wij verkopen. Koop je bij ons een onderdeel voor een product wat niet van ons afkomstig is, kunnen wij niet garanderen dat dit passend is en nemen wij niet retour. Dit omdat wij, na uitpakken en uitproberen, het niet meer als nieuw kunnen verkopen. Is het aangekocht voor een product wat van ons afkomstig is past dit altijd. We hebben u nog gevraagd of we het onderdeel eventueel om kunnen ruilen voor een ander onderdeel, wellicht dat u zich daarin had vergist, wij hebben hier helaas geen reactie meer van mogen ontvangen. Update: klant wenst geen gebruik te willen maken van ons aanbod dat wij een ander onderdeel opsturen.
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.