Totaal 45 m prikkabel verlichting besteld. Levering zeer snel en ondanks dat ik in het verleden niet erg te spreken was over GLS ging het bij beide levering gelijk goed en op tijd. Prikkabel verlichting is van zeer goed kwaliteit en erg makkelijk te installeren. Het licht is warm, niet overdadig maar genoeg om een tuin gezellig te verlichten. Prima services
Mijn tentdoek die maar 3 maanden heeft opgestaan 2024 en nu dit jaar van maart tot nu zit een scheur in. Toen ik contact opnam met de klantenservice per mail kreeg ik te horen dat ik er hood en tent protectie moest opsmeren al vanaf het begin. Nieuw tentdoek besteld bij jullie en meteen dat spul erbij besteld bij de vraag of ik wat service vanaf jullie kant kon terug verwachten kreeg ik jawel hoor 10 procent korting voor de hood en tent protectie. Na enorm veel recensies gelezen te hebben dat de partytent tent bij veel klanten scheurd had ik meer vanaf jullie verwacht. Misschien is het toch raadzaam om te kijken of het tentdoek Misschien niet de kwaliteit heeft wat er vermeld staat op jullie site.
Beste Heidy, Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat u dit zo ervaart, maar willen graag een aantal zaken voor u en andere klanten verduidelijken. Een scheur in een dakdoek ontstaat niet vanzelf. Dit is vrijwel altijd het gevolg van weersinvloeden of onvoldoende onderhoud. Zoals in de handleiding staat vermeld, is het belangrijk dat het doek schoon en droog wordt opgeborgen. Alleen een beschermlaag aanbrengen is niet voldoende: wanneer vuil in het doek achterblijft, verzwakt dit het materiaal en kan er juist sneller schade ontstaan. u heeft er voor gekozen het doek vuil op te bergen! Daarom adviseren wij altijd de combinatie van de Heavy Duty Cleaner (voor het reinigen) en de Sprayhood Protector (voor de beschermlaag). U heeft bij uw nieuwe bestelling alleen de Protector aangeschaft, terwijl wij expliciet hebben verwezen naar beide producten. Alleen een protector gebruiken zonder vooraf schoon te maken, legt vuil juist vast in de vezels en dat verkort de levensduur van het doek. Ons advies is dus nooit geweest dat een doek direct vanaf aankoop behandeld moet worden met protector, maar wel dat het doek bij opslag schoon en droog opgeborgen moet worden, bij voorkeur behandeld met beide onderhoudsproducten. Wij begrijpen dat u had gehoopt op extra coulance. Binnen ons servicebeleid hebben wij u reeds een korting aangeboden, maar verdere compensatie is in dit geval niet passend. Met de juiste combinatie van reinigen en beschermen gaat uw nieuwe doek aantoonbaar langer mee.
In eerste instantie verkeerde levering maar is snel en goed opgelost
Easy Up tenten met opbergtassen en verlichtingssysteem. Mooie producten in de juiste prijs-kwaliteit verhouding.
De bestelling was op tijd en we zijn tevreden
Ik had helaas het verkeerde dak besteld voor mijn paviljoen. De frames van beide daken zien er hetzelfde uit, maar perongelijk dus de verkeerde besteld. Er zit geen retourbon bij, dus moet je zelf contact opnemen met de klantenservice. Er wordt dan gezegd dat je het ongeopend mag retourneren. Wij hebben het uit de dichte verpakking gehaald en kwamen toen tot de ontdekking dat het de verkeerde was. In principe mag je het dan niet retourneren. Je moet een verklaring (die ze achteraf na je sturen) indienen en zelf de retourkosten van 8,25 betalen. Nu krijg ik mijn geld gelukkig na 2 weken wel terug. Maar het is totaal niet klantvriendelijk.
Reserve onderdelen zijn speciaal voor de paviljoens die wij verkopen en passen altijd mits het juiste type wordt besteld. Alle paviljoens hebben een naam, zodat je vooraf kunt controleren welk dakdoek nodig is. Bij twijfel kun je altijd even navraag doen, dan voorkom je een retour. De retourkosten zijn in dit geval voor de klant, omdat het verkeerde artikel is besteld en wij daar niet debet aan zijn. (staat ook in de algemene voorwaarden vermeld) Retouren lopen altijd via onze klantenservice, zodat we vooraf kunnen checken of een product in aanmerking komt en onnodige kosten voorkomen. De retourbetaling duurde dit keer iets langer, omdat onze collega die dit normaliter doet met vakantie was — dat is ook in onze mail uitgelegd, jammer dat je dit hier niet vermeld. We wensen je veel plezier met het juiste dak doek en helpen je graag vooraf bij een volgende bestelling. Vriendelijke groet, Klantenservice Partytent-Online
Telefonisch goede uitleg en ze gaf meteen een bestelnummer door. Online bestel en afgerekend, de bestelling was binnen 3 dagen in huis. Helemaal tevreden.
Zoals gewoonlijk zaken prima gegaan
Snelle leverring top klantservice en gewensde product
Regengoot en 1 wand bestelt en snel geleverd Het paste zo mooi eraan dat we zeiden we bestellen nog 2 wanden . Het deze zending werd snel geleverd de bevestiging van wanden en regengoot gaat over de hele lengte van een vak met een brede band klittenbandsluiting. Dat zit als een huis. Het enige nadeel is de prijs...maar je hebt waar voor je geld.
Super snel geleverd En goede site om onderdelen te bestellen voor tenten
Partytent is super. Goede kwaliteit, erg mooi. Zeer klantvriendelijk en goede uitleg in winkel. Minpuntje: we hadden vrij snel een garantieprobleem en omdat ik tent in de winkel gekocht had, moest ik zelf zorgdragen voor de retour. Had ik tent online besteld, niet, dan had ik een retour gekregen. Normaal klinkt dat wel logisch maar wij komen uit het onderste puntje van limburg en ben de tent gaan halen omdat ik met spoed een tent nodig had. Heb contact gehad met klantenservice maar dat waren nu eenmaal de regels, beetje jammer. Garantieprobleem is wel goed opgelost
Bedankt voor je positieve review en het delen van je ervaring! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de partytent en de service in onze winkel. We begrijpen dat het retourproces voor wat ongemak heeft gezorgd, zeker gezien de afstand en de spoed waarmee je de tent nodig had. Omdat de aankoop in de winkel is gedaan, gelden er inderdaad iets andere retourregels dan bij online bestellingen. Wel goed om te vermelden: we hebben het dakdoek na het garantieonderzoek kosteloos naar je teruggestuurd, zodat je daarvoor geen extra afstand hoefde af te leggen. Fijn dat het probleem uiteindelijk goed is opgelost. Dankjewel voor je feedback – die nemen we serieus en helpt ons om onze service te blijven verbeteren.
Order was supersnel verzonden en gemakkelijk in elkaar te zetten.
Snel geleverd en dik tevreden!!
Product voldoet aan verwachting. Snel geleverd.
Ophalen of opsturen gaat zeer makkelijk. Na 2.5 jaar ging mijn dak van de Grizzle Europe kapot( normaal na 2 jaar) nieuwe besteld en deze werd zoals het hoort snel bezorgt, er was een foutje bij het wind dak contact gehad met verkoper en dit werd zonder veel problemen op gelost. Dus ik ben een tevreden klant en raad het andere aan.
Zijwanden gaan zeer snel los van de haakjes met een beetje wind. Kontact met PartyTent gemaakt en ze sturen een video hoe je die haakjes om moet buigen zodat ze dicht staan. Na 24 uur staan die haakjes weer in de orginele stand zodat de wanden weer losgaan. Elke keer op en afbouwen vind ik geen optie. Dit betreft Tuinpaviljoen 3x3m Grizzly Europe-Midnight,
Hoi John, Dank voor je review Wat jammer dat je niet uitgaat van onze expertise en ervanuit gaat dat de haken weer openspringen zonder dit te hebben uitgeprobeerd. Daarnaast zou je de haken ook om en om kunnen hangen zodat de lus er gedraaid inzit. Ik kan je geruststellen en garanderen dat wanneer je het doet zoals op de video die we je hebben gestuurd, dat de lussen er zeer zeker niet meer uitkomen. ( bij storm is dit in een ander geval) Mocht je er niet uitkomen, dan horen we weer graag van je. Vriendelijke groet, Team Partytent-Online
Wij zijn heel tevreden met onze partytent. Staat nu inmiddels al een jaar voor vast in onze tuin en ziet er nog uit als nieuw.
Goede snelle service
Ben zeer tevreden klant, mooie zijwanden en snel geleverd.
Meteen na de aankoop hebben we de palen en hoeken genummerd en gelabeld. Het opzetten gaat zo heel vlot.
Met het bedrijf ben ik tevreden Met het product paviljoen ben ik minder te vreden
Zeer goede kwaliteit.
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.