Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten vooral tevredenheid zien over snelle levering, kwaliteit en service. Klanten waarderen het gemak van bestellen en de responsiviteit van het personeel. Een terugkerend thema is een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en betrouwbare beschikbaarheid van onderdelen. Over het geheel genomen komt de winkel naar voren als een betrouwbare keuze voor tenten en toebehoren.
Goeie spullen voor een redelijke prijs
27 March 2026
Peter
Heemskerk
Nieuw dak besteld voor mn pavaljoen.! Past perfect. En de levering ging snel naar mijn mening.
25 March 2026
Bas.
Oosterhout nb
Na de bestelling werd de tent snel en correct afgeleverd
23 March 2026
René
WOUW
Partytent aangeschaft, 4 jaar geleden. Doek had een weeffout, na enige problemen met de bereikbaarheid van de klantenservice, is dit toch zeer netjes afgehandeld. Tegen alle adviezen in heeft de tent (Europe pavillon 3x3) toch 4 jaar buiten gestaan. Ja, er is schade ontstaan aan het doek. Maar een partytent buiten,met alle wind, storm, regen hagel en sneeuw van de afgelopen 4 jaar, is dit toch wel een kwaliteits product gebleken! Toch maar een nieuw doek besteld voor het komende seizoen en die was weer snel bezorgd. En voor deze prijs, gaat deze tent weer buiten blijven staan voor naar verwachting weer 4 jaar!
23 March 2026
Ton
Krimpen aan den IJssel
Afgelopen vijf jaar genoten van mijn tuinpaviljoen. Na jaren was de tent aan vervanging toe. Ik kreeg snel reactie terug op mijn bericht en na bestellen dezelfde week bezorgd. Helemaal tevreden met de service en kwaliteit.
20 March 2026
Janice
Spijkenisse
Nu mijn tweede party een 3x3 GO-UP50-PVC Easy Up aluminium wit aangeschaft. Deze heeft de zelfde gebreken als de eerste, de boutjes zijn te kort, waardoor de zelfborgende moertjes niet borgen en je de moertjes kwijt raakt tijdens gebruik. Door deze te vervangen voor langere boutjes waar de moer wel op borgt is het probleem opgelost. Dat zouden ze bij montage gelijk moeten doen. Het dakzijl en de wanden zijn goed waterdicht en stevig hebben menig wind en lichte storm gewoon overleeft. Heb zelf rvs haringen gemaakt van 50 centimeter, waardoor de tent op zachte ondergronden best wat wind kunnen hebben
Easy Up tent
17 March 2026
#djgewoonrene
Schiedam
Snelle levering en prima service!
In het echt zien staan
16 March 2026
Marie
Arnhem
Gewoon top!
9 March 2026
Pieter
Beesel
bestel al jaren bij hun, nooit problemen. altijd behuulpzaam
Facebook/instagram
7 March 2026
daniel
Lisse
Aan de telefoon netjes geholpen vervolgens online besteld en de volgende dag al binnen.
5 March 2026
Desiree
Woerden
Snelle reactie op mijn vraag,makkelijk te bestellen en zelfs de volgende dag in huis. Top.
Folder/krant
25 February 2026
Lisette
Emmen
De onderdelen voor mijn partytent zijn goed geleverd met de garantie dat het nog lang op voorraad is. Het dak en de zijwanden heb ik nog niet gemonteerd maar we wachten op mooi weer met veel buitenleven
Partytent
20 February 2026
Dirk
Den helder
Was eerste x dat ik wat bestelde prima service
17 February 2026
Hennie
Leerdam
Grizzly dak nu voor de 3e x besteld. Jammer dat de gordijnen vh tuin paviljoen niet los te verkrijgen zijn. Frame staat nu al 3 jaar achtereen buiten. Blijft goed. Vraag me alleen af, waarom niet alles van rvs is.
11 February 2026
Renate
Nieuw Dijk
Bedankt voor je fijne review én voor het vertrouwen in Grizzly Outdoor – al voor de 3e keer een dak besteld, dat waarderen we enorm!
Mooi om te horen dat het frame al 3 jaar onafgebroken buiten staat en nog steeds goed blijft. Dat is precies waar we voor bouwen.
Even over je punten:
Gordijnen
De gordijnen zijn bewust uitsluitend als complete set leverbaar. De reden daarvoor is dat:
de ritsen altijd perfect passend moeten zijn
alle wanden exact dezelfde kleur en batch hebben
Zo voorkomen we kleurverschil of ritsproblemen, en blijft het paviljoen technisch én optisch in topconditie.
Waarom niet alles van RVS?
Een terechte vraag. De dakdelen en constructieve onderdelen zijn bewust van staal gemaakt. Staal is in deze toepassing sterker en minder bros dan RVS. RVS is uitstekend tegen corrosie, maar kan bij hogere spanning of torsie sneller breken. Voor dragende delen – waar kracht en flexibiliteit cruciaal zijn – is hoogwaardig staal daarom een veiligere en duurzamere keuze.
Hetzelfde geldt voor de schroeven: bij constructieve belasting is staal betrouwbaarder dan RVS, omdat RVS onder spanning kan afbreken.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Grizzly. We bouwen onze producten voor jarenlang intensief buitengebruik – en jouw ervaring bevestigt dat!
Makkelijk
Hoi ,het is nog geen zomer he ,dus staat nog in verpakking ,sorry
2 February 2026
nathalie of Pablo
Dordrecht
Op vrijdag avond een nieuw tentdak besteld en deze was op dinsdag al binnen. Kwaliteit is ook super, het doek/zeil is een stuk dikker dan verwacht en maakt er weer een mooie stevige tent van.
27 January 2026
Remco
Hengelo
Top product echt klasse Zijwand gebruik ik om de party tent hern die biven mijn vijvet staat
26 January 2026
Jan
Groningen
Zeer snelle verwerking van de bestelling en de volgende dag in huis. Uitstekende kwaliteit en vervangende en reserve onderdelen jarenlang leverbaar. Wij zijn blij met onze partytent. Staat het hele seizoen op de camping. Nu al voor het derde seizoen.
20 January 2026
Pierre
Lelystad
Keurig alles volgens afspraak ontvangen
16 January 2026
Dirk
Gouda
Makkelijk om bestelling te plaatsen Snelle levering
16 January 2026
Jolanda
Breda
Alles volgens planning gegaan, zeer mooie goede tent. Uitstekende kwaliteit!! Makkelijk in elkaar te zetten. Wel even de buizen nummeren want de stickertjes die erop zitten vlogen er nogal makkelijk af, is dus handig voor het in elkaar zetten voor een volgende keer. Top product!!!
Partytent
12 January 2026
René
Eindhoven
2,5 jaar geleden gestart met verkoop van bloemen op de markt en deze tenten aangeschaft! Super goede kwaliteit, service is goed zowel online als in de showroom! Snelle levering! Voor mijn bedrijf echt een vaste waarde. @josflowers
Easy Up tent
6 January 2026
Jos
Arnhem
Bestellen en leveren ging makkelijk en snel. Fijne shop
3 January 2026
Anthonie
Lexmond
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen
Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent!
Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming.
Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.
De Amert 152
5462 GH Veghel