Goede aanbieding en service duidelijke website

Goede kwaliteit - snelle levering

Goede kwaliteit, wij kochten partytent 4 sterren kwaliteit. Stevig doek en stevige dikke palen. Makkelijk op te zetten. Erg blij mee. Als je een minpunt kan noemen is dat de palen afgeven op het doek als je dit er overheen schuift.

• Wat heeft u gekocht? Partytent

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit zeer tevrdden

• Wat heeft u gekocht? N.v.t.

Snelle levering; degelijk product; goed verpakt en makkelijke handleiding

• Wat heeft u gekocht? Partytent

Uitstekende communicatie, service en snelle levering

Belde Partytent online om advies. Wij hadden elders, bij een ander, een tuinpaviljoen gekocht waarbij echter achteraf de vier wanden niet geleverd konden worden. We werden uitstekend geholpen. Er werd met ons meegedacht en een oplossing gevonden. Na wederzijds akkoord werden de wanden de volgende dag al geleverd. Met die koude april wind konden we tijdens onze quarantaine toch lekker in de tuin zitten. Geweldig gedaan!

Snelle goede service

Snelle goede service, ook toen ik belde dat er een onderdeel niet paste, goede uitleg gekregen, dat ik wss de pilaar verkeerd om in elkaar heb gezet. Ik heb de buurvrouw ook verwezen naar uw website

Super tevreden

Goede communicatie Vrolijke, vriendelijke bezorger die nog een extra tip gaf voor het "in elkaar zetten" van het tuinpaviljoen

Helemaal goed.

Snel bezorgd. Voldoet helemaal aan de verwachting.

Is gewoon perfect.

Mijn bestelling is goed verlopen, zowel het bestellen als de levering. Hij zit er in middels op en past heel goed.

Super snel

Geweldig zo snel in huis

Levering op tijd.

Jammer van de krassen op sommige metalen onderdelen.

goede service

koop er al jaren prima

Super Service

Snelle levering, zeer goede uitleg. Vriendelijk personeel, zowel telefonisch als persoonlijk. Mooie kleur. Ben er heel blij mee!

Goede kwaliteit dakzeil.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit dakzeil

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Prima partytent, maar het naaiwerk van de zijwanden vind ik erg slordig,veel losse draden.

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

nog nooit zo goede service gehad als bij patytent online

bij het bezorgen van een tent en uitleg voor de behandeling van het matriaal TOP fank je wel.

• Wat heeft u gekocht? N.v.t.

Besteld en een dag later geleerd,Wij hebben het dakje van de partytent nog niet kunnen proberen want wij mogen niet naar onze camping ivm coronavirus! Groet Ton janse.

Mooie tent

Opzetten was een drama want de uitleg van het boek is niet echt goed. Dus zelf uit moeten vinden. Eenmaal opgezet blij want hij is prachtig. Alleen 1 schroefje is stuk die konden we niet goed meer indraaien hopen dat het goed blijft.

ZEER GOED

IK HEB EEN PARTYTENT. HET DOEK WAS STUK. DOOR ALLEEN DIT ONDERDEEL TE KUNNEN KOPEN BEN IK WEER VOLLEDIG TEVREE EN OOK NOG EEN GOEDKOPER UIT.

Keurig bezorgd..... 😉

Wij hebben ons dakzeil binnen, maar nog niet geopend..... Alvast gekocht in aanbieding.... Oude was op 8 plekken uitgescheurd na hevige wind/storm...

• Wat heeft u gekocht? Partytent

Als eerst een snelle levering wat gewoon super is ondanks de situatie waar we in leven. Daarnaast heeft de bezorgen het super netjes afgeleverd. Gelijk aan de slag om in elkaar te zetten. We kwamen er niet uit maar na 1 belletje naar hun en duidelijke uitleg stond hij snel in elkaar. Product is zoals verwacht en we zijn er super blij mee.

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

We hebben veel plezier van onze palvijoen. Nieuw doek besteld we kunnen weer lekker genieten in de tuin.

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Misschien duidelijke foto’s op de internet site.

Mooi tentdoek

Mooie kwaliteit waterdicht erg blij mee

Perfecte service en levering

Van bestellen tot levering ging perfect.

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.